Eet als een expert

Met meer dan 150 makkelijke recepten
Nederlands | 06-11-2018 | 176 blz.
Auteur(s): Marijke Berkenpas, Liesbeth Smit, Gaby Herweijer, Jolien Klamer
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789021571539
In bestseller ‘Eet als een expert’ scheiden de experts van I’m a foodie zin van onzin van voedselhypes, en bundelen overzichtelijk onderbouwd voedingsadvies over lekker gezond eten.
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

Korte omschrijving

In bestseller ‘Eet als een expert’ scheiden de experts van I’m a foodie zin van onzin van voedselhypes, en bundelen overzichtelijk onderbouwd voedingsadvies over lekker gezond eten.

Details

Details
Titel Eet als een expert
Auteur(s) Marijke Berkenpas, Liesbeth Smit, Gaby Herweijer, Jolien Klamer
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 176
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 06-11-2018
Afmetingen 246mm x 191mm x 19mm
Gewicht 644gr
ISBN/ISBN13 9789021571539

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Eet als een expert
Waardering