Mam, vertel eens

Omdat je bijzonder bent
Nederlands | 12-03-2020 | 160 blz.
Auteur(s): Elma van Vliet
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789000372461
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Geef je moeder dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.
Mam, vertel eens nu in een nieuw design!

'Mam, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?'

Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Mam, vertel eens werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma's boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

Details

Details
Titel Mam, vertel eens
Auteur(s) Elma van Vliet
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 160
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 12-03-2020
Afmetingen 248mm x 178mm x 20mm
Gewicht 666gr
ISBN/ISBN13 9789000372461

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Mam, vertel eens
Waardering