De prins en de naaister

Nederlands | 16-03-2021 | 288 blz.
Auteur(s): Jen Wang
Vertaler: Lia Belt
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789000305155
€ 15,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De prins en de naaister zullen je hart stelen!

 

Parijs, aan de vooravond van de moderne tijd.

Prins Sebastian is op zoek naar een bruid. Of eigenlijk zoeken zijn ouders die voor hem. Sebastian heeft het te druk met het verbergen van zijn geheime leven. ’s Avonds bestormt hij Parijs als de fabelachtige Lady Crystallia, het gewildste icoon van de mondiale modehoofdstad.

Sebastians geheime wapen is zijn geniale ontwerpster en beste vriendin, Frances. Ze is een van de slechts twee mensen die de waarheid kennen: deze prins draagt soms jurken. Maar Frances heeft grootse dromen, en als geheim wapen moet je nu eenmaal geheim blijven. Hoelang zal Frances haar eigen dromen opzij kunnen zetten om een vriend te beschermen?

 

Een kleurrijk verhaal over identiteit, jonge liefde, kunst en familie. Dit moderne sprookje voor alle leeftijden zal je hart veroveren.

 

Getipt in de GVP!

‘Het liefdevolle verhaal, de zwierige tekenstijl en de heerlijke personages maakten me in één klap fan van dit boek. Simpelweg betoverend!’ Linda Dielemans, auteur van het veelgeprezen Brons

 

‘Er zit zo veel liefde in Wangs illustraties, ze passen perfect bij de sprookjesachtige setting van het verhaal… het is compleet bevredigend. In moderne sprookjes zijn er tenminste echt happy endings.’ The New York Times

Details

Details
Titel De prins en de naaister
Auteur(s) Jen Wang
Vertaler Lia Belt
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 288
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 16-03-2021
Afmetingen 217mm x 153mm x 25mm
Gewicht 602gr
ISBN/ISBN13 9789000305155

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De prins en de naaister
Waardering