Boekenpakket Reading Challenge

| 19-02-2021
Auteur(s): Diversen
Bindwijze: Onbekend
ISBN/ISBN13: 2004000150565

De Boekenweek gaat niet door, maar De Vries Van Stockum maakt er toch een week vol boeken van. Ga jij onze Reading Challenge aan?

€ 38,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Je ontvangt een boekenpakket met daarin vijf boeken. Boeken die je in één avond (maximaal anderhalf uur) kunt lezen van verschillende genres en verschillende thema’s. Welke boeken het zijn houden we nog even geheim, maar ze zijn met zorg geselecteerd door onze boekhandelaren en geschikt voor iedereen. Zo verbreed je je horizon en lees je ook dingen die je normaal niet op zou pakken.

Van 8 t/m 12 maart lezen we dagelijks samen een boek. We beginnen elke ochtend met een introductiefilmpje waarin één van onze boekverkopers je iets vertelt over het boek. In de avond kun je samen met je medelezers (online) praten over het boek en leveren wij nog extra verdiepingsmateriaal zoals een interview met de auteur, een podcast over het thema of een filmpje.

Wij verzenden de boeken mooi ingepakt, zodat je elke dag een feestelijk cadeautje kunt openen.

Korte omschrijving

De Boekenweek gaat niet door, maar De Vries Van Stockum maakt er toch een week vol boeken van. Ga jij onze Reading Challenge aan?

Details

Details
Titel Boekenpakket Reading Challenge
Auteur(s) Diversen
Productvorm Onbekend
Uitgever DVH
Publicatiedatum 19-02-2021
ISBN/ISBN13 2004000150565

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Boekenpakket Reading Challenge
Waardering