Bekijk ook: Inloggen zakelijke klanten | Zakelijk gemak | Contactformulier | Cadeautips op basis van interesse

Direct naar: Kerstpakketten en relatiegeschenken: algemeen | Waarom bij ons? | De basis | De topping | Inspiratie op thema | Cadeauboeken: Dranken | Cadeauboeken: Luxe boeken | Cadeauboeken: Duurzaamheid | Cadeauboeken: Engelstalige souvenir boeken over Nederland | Cadeaupakketten | Contact

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Welk verhaal geef jij mee?

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij de gelegenheid. Of leg de keuze bij de ontvanger(s) neer met een mooi ingepakte cadeaubon.
Of combineer het! Een boek dat jullie graag geven plus ruimte voor de keuze voor de ontvanger.

Tip: De custom zoek-het-lekker-zelf-uit bon

Je geeft de wereld met een boek - vooral als je het de ontvanger zélf laat uitkiezen. Naast onze prachtige set algemene cadeaubonnen kunnen we ook een bon helemaal personaliseren: denk aan afbeelding, kleuren, logo en een persoonlijke boodschap. Of iets ertussenin!

In overleg kunnen wij dit zo groot of zo klein maken als u zelf wilt.

Neem contact met ons op!

[Uw bedrijf] X De Vries Van Stockum

begint hier

Favoriete serie The Kinfolk
Stijl, strak vormgegeven Geef inspiratie die op tafel mag blijven liggen
Favoriete merk The Monocle
Need-to-knows for the incrowd Outposts of opportunity, people reinventing their cities and nations, businesses rooted in their communities, wise folk with ideas that you should know about, architecture that makes you feel better. Explore – and to have some fun while doing it.
Ontdek The Monocle Altijd wat bijzonders te vertellen tijdens de borrel

Maak het verschil. Geef lokaal

Mensen zien steeds meer het belang van lokaal shoppen: het is niet alleen vaak duurzamer, maar ook zorgt het voor het behoud van hun favoriete winkels. 'Shop lokaal, want je stemt met je geld.' We zullen er niet om liegen: ook voor ons is dat heel belangrijk. Als bedrijf kun je grote impact maken. Laat zien wat je belangrijk vindt met je relatiegeschenk of kerstpakket!

Op maat

Wil je graag met ons om tafel om te kijken hoe we een pakket helemaal op maat kunnen laten passen bij zowel jullie bedrijf als de ontvangers? Of geeft u de voorkeur aan een kant-en-klaar pakket afgestemd op uw budget zonder dat het al te veel tijd kost? Neem contact met ons op en wij sturen u een mix-and-match menu of doen desgewenst juist één of enkele voorstellen naar aanleiding van uw wensen.

Expert advies

Welk boek kun je het beste geven en wat is eigenlijk het fijnst om te krijgen? Dat is voor iedereen verschillend. Wij adviseren met kennis en nieuwsgierigheid. De specialisten van De Vries Van Stockum kennen de bestsellers en must reads, maar weten ook feilloos de weg naar boeken die minder bekend zijn. De verrassingen.

De Basis

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij de gelegenheid. Of leg de keuze bij de ontvanger(s) neer met een mooi ingepakte cadeaubon. Of combineer het! Een boek dat jullie graag geven plus ruimte voor de keuze voor de ontvanger.

Of je nou één of meerdere boeken kiest, een cadeaubon, of een combinatie ervan, sfeervol is onze standaard. Elk boek wordt met liefde en aandacht mooi ingepakt volgens de DVVS-methode met nét een beetje extra december sparkle. Dit kost niets extra. Ook kunnen we er desgewenst een persoonlijk kaartje bij doen. Liever een branded buikbandje met een boodschap van uw bedrijf erop? Informeer naar de mogelijkheden!

Een schepje er bovenop

Wilt u - naast boek(-en) en/of een cadeaubon - nét dat beetje... je ne sais quoi? Een beetje meer lokaal en een beetje meer dan boek? Wij kunnen voor u om tafel met lokale ondernemers om uw kerstpakket een extra dimensie te geven - en daarmee nóg meer lokaler en sociaalmaatschappelijkverantwoorder en/of persoonlijk en/of duurzamer te maken.

Wij hebben al wat contacten of ideeën. Maar we kunnen desgewenst ook op verzoek een specifieke onderneming benaderen die past bij jullie boodschap.

Thema's

Een kerstpakket met een thema - daar is over nagedacht! 'Beschonken doch belezen' (bier, wijn gin, thee, koffie), 'Belezen en bewust' (duurzaam) of 'Investeringen' (Prachtige boeken die duurder zijn dan de koffietafel). U ziet het: we zitten boordevol ideeën en enthousiasme en gaan graag voor u aan de slag!

Thema beschonken doch belezen

Cadeautip Modernist Bread
The Art and Science This is a treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captured over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals
Cadeautip Homakase Box
Limited edition Box met het boek, een exclusieve litho gemaakt door Oof (genummerd en gesigneerd), en een echt Kikumori mes
Ontdek Een echt bijzonder cadeau

Thema Belezen en bewust

Tip Positieve impact
De weg naar duurzaam ondernemen In 5 stappen naar positieve impact
Uitgelicht Leonhart Fuchs.
The New Herbal Werner Dressendoerfer

Thema Investeringen

Want sparen kost geld

The Lyrics The Lyrics € 9750
De lyrics De lyrics € 8999
Q Q € 99500
Meer investeringen

Bekijk ook De fancy versie
Voor wie dit een heilig boek is De meeste mensen deugen
Ontdek €60,-
Uitgelicht Rijks
Masters of the Golden Age Marcel Wanders
Ontdek alle edities Prijs: van €125 tot €9.500

Relatiegeschenken in het Engels over Nederland | Engelstalige cadeauboeken over Nederlandse cultuur en fotoboeken van het Nederlandse landschap

Hét cadeau voor expats en voor Engelstalige collega's op zakenreis in Nederland

Uitgelicht The Monocle
Travel Guide to Amsterdam Gestalten
Verwacht in q3 van 2022 NL365
A Year in the Netherlands Engelstalig fotoboek
Ontdek Frans Lemmens

Personal shopping: kerstpakket en nieuwjaarsborrel in één

Kom exclusief winkelen! Met al je medewerkers, collega’s of relaties in Den Haag of Haarlem. De winkel is eigenlijk al gesloten, maar jullie mogen toch naar binnen. Jij kiest de winkel en wij zorgen voor iets lekkers. Onhandig om naar ons te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou toe. Nemen we een boekenstand (en wat lekkers) mee. Gezamenlijk stellen we dan vooraf een assortiment samen waaruit gekozen kan worden. En samen kijken we hoe we dit corona-proof kunnen uitwerken.

cadeaupakketten

Waardering en erkenning zijn belangrijk. Laat dit als werkgever niet aan je voorbij gaan. Zie geen jubileum of verjaardag over het hoofd of beloon harde werkers soms met een schouderklopje. Wellicht in de vorm van een boek. Speciaal voor gelegenheden als deze hebben wij pakketten samengesteld.

  • Het het-is-het-alweer-bijna-Kerst (of Pasen of Chanoeka) pakket – voor iedereen die een attentie verdient tijdens een feestdag
  • Het je-bent-goed-bezig pakket – voor iedereen maar soms voor iemand of een afdeling in het bijzonder. Ook geschikt voor verjaardagen.
  • Het werk-je-echt-al-zo-lang-bij-ons? pakket – voor alle jubilea en pensionado’s in spe.

Pakketservices kunnen als een abonnement voor meerdere jaren worden afgesloten. Hiervoor kunnen wij interessante korting bieden. Je bepaalt dus zelf hoe lang je van die korting wilt genieten.

Bekijk al onze cadeautips (op basis van interesse en algemeen) op onze cadeaupagina.

Bekijk ook:

Tip Atlas
van vuurtorens aan het einde van de wereld Een literaire reis langs de meest afgelegen vuurtorens op aarde
Ontdek Prachtige verhalen in woord en beeld, in een mooi jasje voor een zachte prijs
Voor sushi aanbidders Homakase box
Limited edtion Box met het boek, een exclusieve litho gemaakt door Oof (genummerd en gesigneerd), en een echt Kukumori mes
Ontdek Een echt bijzonder cadeau

Zakelijk | Relatiegeschenken

Stel je wilt je medewerkers weer eens verrassen met een cadeautje. Wijn, chocolade en een bloemetje zijn fijn en maken het feestelijk. Een boek - erbij - is zoveel meer. Een boek kan een avontuur zijn, inspiratie geven of inzicht. Een boek kan met je emoties aan de haal gaan, je hart doen zwellen. Ach en zo kunnen we nog wel even doorgaan.