Relatiegeschenken

Verrassende verhalen beginnen hier

Nieuwsgierig naar onze kerstpakketten en nieuwjaarsborrels?

Zakelijk | Relatiegeschenken

Stel je wilt je medewerkers weer eens verrassen met een cadeautje. Wijn, chocolade en een bloemetje zijn fijn en maken het feestelijk. Een boek - erbij - is zoveel meer. Een boek kan een avontuur zijn, inspiratie geven of inzicht. Een boek kan met je emoties aan de haal gaan, je hart doen zwellen. Ach en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bedankt voor je bericht.

Jeltje neemt zo snel mogelijk contact met je op.

De Vries Van Stockum

Welk verhaal geef jij mee?

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij de gelegenheid. Of leg de keuze bij de ontvanger(s) neer met een mooi ingepakte cadeaubon.
Of combineer het! Een boek dat jullie graag geven plus ruimte voor de keuze voor de ontvanger.
In overleg kunnen wij dit zo groot of zo klein maken als u zelf wilt. Neem contact met ons op!

Tip: Obama's biografie
Deel 1 Release in november
Ontdek dus super actueel
Tip: Waanzinnig populair
Charlie Mackesy De jongen, de mol, de vos en het paard
Ontdek Altijd goed

Maak het verschil. Geef lokaal

Mensen zien steeds meer het belang van lokaal shoppen: het is niet alleen vaak duurzamer, maar ook zorgt het voor het behoud van hun favoriete winkels. 'Shop lokaal, want je stemt met je geld.' We zullen er niet om liegen: ook voor ons is dat heel belangrijk. Als bedrijf kun je grote impact maken. Laat zien wat je belangrijk vind met je relatiegeschenk of kerstpakket!

Kerstpakketten bij De Vries Van Stockum: lokaal en op maat

De Basis

Of u nou één of meerdere boeken kiest, een cadeaubon, of een combinatie ervan, sfeervol is onze standaard. Elk boek wordt met liefde en aandacht mooi ingepakt volgens de DVVS-methode met nét een beetje extra december sparkle. Dit kost niets extra. Ook kunnen we er desgewenst een persoonlijk kaartje bij doen. Liever een branded buikbandje met een boodschap van uw bedrijf erop? Informeer naar de mogelijkheden!

Een schepje er bovenop

Wilt u - naast boek(-en) en/of een cadeaubon - nét dat beetje... je ne sais quoi? Een beetje meer lokaal en een beetje meer dan boek? Wij kunnen voor u om tafel met lokale ondernemers om uw kerstpakket een extra dimensie te geven - en daarmee nóg meer lokaalverantwoord en/of persoonlijk te maken.

Op maat

Wil je graag met ons om tafel om te kijken hoe we een pakket helemaal op maat kunnen laten passen bij zowel jullie bedrijf als de ontvangers? Of geeft u de voorkeur aan een kant-en-klaar pakket afgestemd op uw budget zonder dat het al te veel tijd kost? Neem contact met ons op en wij sturen u een mix-and-match menu of doen desgewenst juist één of enkele voorstellen naar aanleiding van uw wensen.

Laat ons helpen!

Welk boek kun je het beste geven en wat is eigenlijk het fijnst om te krijgen? Dat is voor iedereen verschillend. Wij adviseren met kennis en nieuwsgierigheid. De specialisten van De Vries Van Stockum kennen de bestsellers en must reads, maar weten ook feilloos de weg naar boeken die minder bekend zijn. De verrassingen.

Thema's

Een kerstpakket met een thema - daar is over nagedacht! 'Beschonken doch belezen' (bier, wijn gin, thee, koffie), 'Belezen en bewust' (duurzaam en/of sociaal en altijd lokaal) of 'Coronaproof de feestdagen door, en gezond-en-wel uitbuiken op kantoor' (corona, thuiswerken, etc.). U ziet het: we zitten boordevol ideeën en enthousiasme en gaan graag voor u aan de slag!

Thema lokaal en altijd goed

Beschonken doch belezen

Alle kookboeken

No Milky Way 2: Vegan Lunch
Vind jij Vegan lunchen ook een uitdaging? Hierin vind je vegan recepten voor
Ontdek salades, brood, soepen, spreads en warme lunch
Tijd voor Vega BBQ Variaties
Uitgekeken op de sla en stokbroodjes? In Gloeiend Groen geeft Welmoed Bezoen ruim
Ontdek 90 verrassende bbqrecepten

Thema lokaal duurzaam en sociaal

Personal shopping: kerstpakket en nieuwjaarsborrel in één

Kom exclusief winkelen! Met al je medewerkers, collega’s of relaties in Den Haag of Haarlem. De winkel is eigenlijk al gesloten, maar jullie mogen toch naar binnen. Jij kiest de winkel en wij zorgen voor iets lekkers. Onhandig om naar ons te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou toe. Nemen we een boekenstand (en wat lekkers) mee. Gezamenlijk stellen we dan vooraf een assortiment samen waaruit gekozen kan worden. En samen kijken we hoe we dit corona-proof kunnen uitwerken.

cadeaupakketten

Waardering en erkenning zijn belangrijk. Laat dit als werkgever niet aan je voorbij gaan. Zie geen jubileum of verjaardag over het hoofd of beloon harde werkers soms met een schouderklopje. Wellicht in de vorm van een boek. Speciaal voor gelegenheden als deze hebben wij pakketten samengesteld.

  • Het het-is-het-alweer-bijna-Kerst (of Pasen of Chanoeka) pakket – voor iedereen die een attentie verdient tijdens een feestdag
  • Het je-bent-goed-bezig pakket – voor iedereen maar soms voor iemand of een afdeling in het bijzonder. Ook geschikt voor verjaardagen.
  • Het werk-je-echt-al-zo-lang-bij-ons? pakket – voor alle jubilea en pensionado’s in spe.

Pakketservices kunnen als een abonnement voor meerdere jaren worden afgesloten. Hiervoor kunnen wij interessante korting bieden. Je bepaalt dus zelf hoe lang je van die korting wilt genieten.