Gratis verzending vanaf €50,-


Win 50 boeken Haarlem

31
December
Haarlem 22:00

Win 50 Boeken

We sluiten het jaar weer af met een knaller van een winactie! Doe je mee?

Prijsvraag

Wat wordt de nummer 1 in onze jaar top 10?

Antwoordopties voor de winkel in Haarlem:

  1. Alkibiades - Ilja Leonard Pfeiffer
  2. Atlas - Lucinda Riley & Harry Whittaker
  3. Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens
  4. Dat beloof ik - Roxane van Iperen
  5. De diepst verborgen herinnering van de mens - Mohamed Mbougar Sarr
  6. De kleine geschiedenis van Haarlem voor Dummies
  7. Het komt goed - Toon Tellegen
  8. Het lied van de ooievaar en dromedaris - Anjet Daanje
  9. Lessen - Ian McEwen
  10. Sinterklaas - Charlotte Dematons

Welk van deze boeken zal het meest verkocht zijn in 2023 in onze winkel in Haarlem? Klik op de zwarte button 'Deelnemen' bovenaan de pagina, selecteer het antwoordnummer van je keuze en klik op 'Verstuur'.

Stuur je antwoord in voor 31.12.2023 en maak kans op een pakket met 50 boeken!

Let op:

- Je kunt alleen meedoen als je het pakket kunt komen afhalen in de winkel. We sturen geen pakketten op.

Zo werkt het

Dit jaar werkt de winactie qua deelname een beetje anders dan vorige jaren. Was het bovenstaande niet duidelijk? Hieronder lees je stap voor stap hoe je mee kunt doen.

1. Kies een winkel

Je kunt kiezen uit de winkel in Haarlem, de winkel in Den Haag, en The English Bookstore.

Kies bij welke winkel je wilt deelnemen aan de actie. We verloten namelijk per winkel één pakket. Je mag natuurlijk ook bij meerdere winkels meedoen.

2. Stuur jouw antwoord in

Klik op 'Deelnemen'*, selecteer het juiste nummer en klik op 'Verstuur'.

Wanneer je deelneemt, kun je kiezen uit 10 antwoorden. De antwoordmogelijkheden staan bovenaan op de actiepagina van de winkel (je zit nu op de actiepagina van de winkel in Haarlem). Kies het antwoord waarvan jij denkt dat dit onderaan de streep het best verkochte boek is in specifiek díe winkel. Onthoud het nummer van dat boek (1-10). Klik dan op 'deelnemen' bovenaan de pagina, selecteer jouw antwoord en klik op 'Verstuur'.

*= Door mee te doen, verklaar je de voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd. De voorwaarden vind je onderaan deze pagina. Om mee te kunnen doen heb je een klantenaccount nodig.

3. Aftellen

Dat was alles! We kiezen in de eerste week van januari de winnaars.

Wil je controleren of je deelname is gelukt? In je account zie je voor welke winacties je je hebt ingeschreven en wat je antwoord was.

In de eerste week van januari maken we het juiste antwoord bekend. Onder de juiste antwoorden verloten we de pakketten en nemen vervolgens via het e-mailadres dat bij ons is opgegeven contact op met de winnaars.

Hebben we binnen 5 dagen geen reactie ontvangen van een winnaar, dan vervalt die winnaar en kiezen we een nieuwe. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. Heb je op 15 januari dus nog geen e-mail van ons ontvangen, dan kun je er vanuit gaan dat je het niet bent geworden.

Actievoorwaarden

Door mee te doen met deze winactie verklaar je akkoord te gaan met de actievoorwaarden, waaronder:

- De winnaar komt op eigen gelegenheid het pakket afhalen in de winkel van zijn/haar keuze.

We kunnen de pakketten helaas niet versturen - ook niet als de winnaar zelf bereid is de verzendkosten te betalen (dit laatste in verband met dat deze winactie vooral bedoeld is voor de klanten van onze fysieke winkels). Wanneer het tóch niet lukt om het pakket op te (laten) komen halen, moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen.

- Tijdens het overhandigen van de prijs, maken wij een foto van de winnaar en de prijs om te delen op onze sociale media.

- Wanneer de winnaar niet binnen 5 dagen heeft gereageerd op de mededeling dat hij/zij gewonnen heeft, vervalt de prijs en kiezen we een nieuwe winnaar. De winnaar ontvangt via het opgegeven e-mailadres bericht van ons in de eerste week van januari.

- De prijs is een verrassingspakket met 50 ingepakte boeken. De winnaar mag dus niet zelf 50 boeken kiezen uit de winkel.

- Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Tags:
Terug naar overzicht