Thema

Een zomer vol boeken begint hier

Zomerlezen

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen. In vijf thema’s geven je de mooiste boekentips voor een onvergetelijke zomer, of je nu leest aan de rand van een Spaans zwembad of op je eigen zonnige balkon.

Het onweerstaanbare LINDA.- magazine brengt ook deze zomer een actie waar de zon van gaat schijnen: € 5 korting op 12 knettergoede boeken! De kortingssbon zit bij LINDA.204 van 16 juni t/m 20 juli en kan gebruikt worden t/m 31 augustus. Op welke boeken je korting krijgt? Dat lees je hier onder!

Actie LINDA. Zomerlezen
5 euro korting op 12 knettergoede boeken! Lever de LINDA. kortingsbon in de winkel in en vul jouw leesstapel aan.
Ontdek Op welke boeken je korting krijgt lees je hier.
Middernachtbibliotheek
Nora wordt overweldigd door het gevoel dat ze in haar leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en iedereen teleurstelt. Wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt, een plek tussen leven en dood, krijgt ze de kans om te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen. Terwijl ze door de Middernachtbibliotheek struint moet ze de ultieme vraag onder ogen komen: wat maakt het leven de moeite waard?

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Nog meer Thrillertips
Lekker jezelf de stuipen op het lijf jagen? Bekijk hier onze selectie spannende boeken. Met de thriller top 10, persoonlijke boekentips en gesigneerde exemplaren van jouw favoriete detective.
Duistere Net
Een razend spannende, temperamentvolle Spaanse thriller die je niet weg kan leggen! Voor wie eens wat anders wil lezen dan de Scandinavische toppers.

Roadtrip
Drie jaar geleden liepen veertigers Zoë en Martin samen de Camino. Op zoek naar zichzelf vonden ze elkaar. Toen hield hun relatie geen stand, nu krijgen ze een tweede kans als ze Zoë’s vriendin Camille vergezellen op weg naar Rome. Camille heeft MS en wil koste wat kost de lange voettocht volbrengen. Dit keer is het ruig, het plenst in de Alpen en ze logeren vaak in ongastvrije hotels waar mensen een jachtgeweer in de keuken hebben staan. Gelukkig is er wel altijd wijn.
Meer inspiratie Regenboog Boeken
Nog meer boeken in alle kleuren van de regenboog? Op onze LHBTI pagina vind je nog meer inspiratie.
Ontdek Van kinderboeken tot non-fictie, wij hebben de beste tips!