Gratis verzending vanaf €50,-

Zelf kaas maken


Nederlands | 21-09-2022 | 224 pagina's

9789089899163

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Zelf kaas maken ingewikkeld? Dat valt reuze mee. In dit boek lees je hoe je dat moet doen, van zachte roomkaas tot Goudse kaas en harde cheddar, en van heerlijke stinkkaasjes tot lekkere verrassingen voor een kaasplank. Inclusief verse kazen als mozzarella en ricotta, zoute halloumi, feta en paneer, en Zwitserse kaas om te smelten.

Kaasspecialist Morgan McGlynn neemt je mee door het hele maakproces. Welke ingrediënten heb je nodig, en welke accessoires? Alles wordt stap voor stap uitgelegd, begeleid door duidelijke foto's. Maar je wilt natuurlijk ook iets doen met de kaas die je zelf hebt gemaakt. Daarom bevat het boek ook nog eens 40 recepten voor heerlijke gerechten met kaas, van de klassieke kaasfondue tot bijvoorbeeld aligot, een magische, kazige aardappelpuree, en chocopotjes met mascarpone.Tevens bevat Zelf kaas maken 42 portretten van bijzondere kaasmakers. Als je alleen al ziet hoeveel liefde zij voor hun vak hebben, wil je direct zelf aan de slag!

Slogan/Promotie

Van brie tot ricotta: maak thuis je eigen kaas

Details

EAN :9789089899163
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  21-09-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :258 mm
Breedte :217 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :996 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  esthetica;kunstgeschiedenis