Thema

Elke wandeling begint met een enkele stap

Serie Terloops
Van Oorschot Terloops is een serie kleine boekjes. In elk deel neemt een schrijver je mee op zijn of haar favoriete wandeling.
Mythische trektochten
Lonely Planet inspireert wandelaars met de mooiste routes in alle continenten van de wereld. 50 indrukwekkende wandelroutes in 30 landen, van Nieuw-Zeeland tot Peru, en 150 suggesties doen je zin krijgen om er meteen op uit te trekken. Van dagtrips en stedelijke wandeltochten tot langeafstand wandelroutes, culturele uitstapjes en bergexpedities.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Wandelingen langs water
Water is altijd in beweging en dat maakt wandelen langs water zo aantrekkelijk. Er gebeurt altijd iets: een ijsvogel die plotseling een visje grijpt, een herfstblaadje dat traag op de stroom van een beek reist of een libel die over een bosven scheert. Water brengt de natuur tot leven. En waar kun je die natuur beter ervaren dan vanaf de wandelpaden langs beekjes, vennen, rivieren en de zee.
Serie LAW gidsen
LAW staat voor Lange-Afstand-Wandelpad, of beter, langeafstandwandelpad. Een LAW is minstens 150 km lang, bewegwijzerd in twee richtingen met wit-rode streepjes en wordt beschreven in een wandelgids.