Vega/vegan

Lekker, gezond en gevarieerd eten doe je vegetarisch

Veg Veg € 2999
Sla Sla € 2500
Gewoon vegan Gewoon vegan € 2099
Recept Een voorproefje!
Benieuwd wat je kan verwachten van 'Bish Bash Bosh!'? Probeer onze favoriet Bloemcolli met kaas!
Ons favoriete kookboek! Ze worden ook wel de vegan Jamie Olivers' genoemd. ‘Bish Bash Bosh!’ Staat vol met maar liefst 140 simpele en heerlijke gerechten. Of je nu een recept zoekt voor een barbecue, een lunch of een uitgebreid diner. In dit boek vind je het perfecte recept voor iedere gelegenheid. Bish Bash Bosh! Ontdek dit kookboek
Bish Bash Bosh!
10x Vega en Vegan
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

6x Makkelijk en Snel
Uitgelicht Plenty more

Tip: heb je genoten van 'Simpel' koop dan direct 'Plenty more' dit is echt een nog spannender kookboek! 'Simpel' is bij ons zijn bestseller, maar 'Ple...

100%
€ 32,00 ontdek
Booklover Daan tipt Plenty more van Yotam Ottolenghi
Ottolenghi’s beste boek overtuigt elke vleeseter
6x Groente

Al meer dan 100 jaar dé boekenspecialist


Even lekker tussen de kookboeken neuzen in een boekwinkel, voor menig hobbykok een favoriete bezigheid op de zondagmiddag. Even bladeren tussen de pagina's en vast watertanden bij alle lekkere recepten.

Online kan dat niet. Toch proberen wij ook in onze webshop je zo goed mogelijk te helpen en je de weg te wijzen naar bekende en minder bekende boeken. Er is voor iedereen een boek te vinden, ook dat wat je misschien niet zoekt. Dat is onze kracht.

De Vries Van Stockum is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf met twee fysieke boekwinkels in Den Haag en Haarlem. We hebben een rijkdom aan kennis en expertise. Bij ons draait het om boeken en boeken alleen.