Tips

Slim winkelen begint hier

Lokaal | Makkelijk | Persoonlijk | Feestelijk | Veilig

November en december zijn altijd de gezelligste maanden bij ons in de boekhandel. Maar de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Daarom hebben we wat dingen op touw gezet om de drukte in de winkels te spreiden.

Hoe dan ook houden we contact, ook online!

Tips om veilig kerstinkopen te doen

Tip 1: Spreid in tijd

Winkel slim, begin dit jaar iets eerder met je decemberinkopen.

Openingstijden Den Haag Openingstijden Haarlem

Tip 2: Online thema tafels

Op onze website hebben we, naast de rubriekspagina’s ook thema pagina’s waar de bijvoorbeeld de mooiste vogelboeken, vegakookboeken of duurzaamheidsgidsen voor je verzamelen. Je vindt deze in het drop-down menu onder boeken. Maar hieronder staan ook wat voorbeelden:

Ontdek onze natuurboeken Ontdek onze vogelboeken

Ontdek onze vega en vegan kookboeken Ontdek onze boeken over zwangerschap en opvoeding

Ontdek onze BLM pagina Ontdek onze LHBTI pagina

Tip 3: Volg je favoriete booklover online

EN: onze booklovers hebben óók een eigen pagina. Daarop doen ze verslag van hun meest recent gelezen boeken en hun favoriete boeken aller tijden. Hier kun je ook hun emailadres vinden. We houden contact!

Ontdek jouw booklover

Tip 4: Chat met ons!

Wist je dat je ook met je favoriete booklovers en onze klantenservice kunt chatten? Zo wordt online bestellen nóg makkelijker en nóg persoonlijker! En natuurlijk pakken we je cadeau’s gratis voor je in.

Tip 5: Ontdek onze rustige winkeltijden

Probeer bij ons te komen winkelen als het rustig is. Een overzicht van de drukte (druktebarometer) in de winkel vind je hieronder. EN, om onze waardering te kennen te geven, krijgt elke eerste klant van de dag gedurende de maand november een leuke verrassing! 

Tip 6: NIEUW: Lever je cadeaulijst vast bij ons in!

NIEUW: Lever een boekenboodschappenlijstje bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de boeken op de afgesproken datum, ingepakt en gelabeld, voor je klaar staan. Dat scheelt zoektijd, besteltijd en wachttijden bij de kassa. En tuurlijk mag je dan ook nog even rondkijken. Hoe werkt dit?

Stap 1: Vul een formulier in

Dit formulier kun je halen bij ons in de winkel, downloaden of digitaal invullen. De digitale formulieren vind je hier.

Op het formulier vul je o.a. je gegevens in, de boekenlijst en de datum dat je het graag zou afhalen of thuis ontvangen.

Stap 2: Lever het formulier bij ons in

Dit kan bij ons weer aan de balie, of door (een foto van) je formulier op te sturen naar:

haarlem@devriesvanstockum.nl (als je in Haarlem winkelt)

spui@devriesvanstockum.nl (als je in Den Haag winkelt)

Onze medewerkers nemen nog even contact met je op als er onduidelijkheden zijn en sowieso om de totale bestelling met je te controleren en een betaal verzoek te sturen.

Stap 3: Afhalen of bezorgen

Op de afgesproken datum kun je de stapel boeken bij ons afhalen. De boeken die ingepakt moesten worden, zijn keurig ingepakt en de sticker van het boek zit op de buitenkant. Zo weet je wat er in de cadeautjes zit. De sticker kun je er makkelijk af halen zonder het papier te beschadigen. Natuurlijk mag je ook nog even winkelen. Maar de "moetjes" staan dan in ieder geval klaar.

Liever je boeken thuisbezorgd? Dat kan ook! Geef dat aan op het formulier.

Ontdek onze cadeau tips

Fijne (en veilige) feestdagen!