Rood, wit & koningsblauw

Nederlands | 14-07-2020 | 400 blz.
Auteur(s): Casey Mcquiston
Vertaler: Erica Disco
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789020538212

'Rood, wit en koningsblauw' is enorm leuk. Romantisch, sexy, grappig en meeslepend. – Taylor Jenkins Reid, auteur van 'Daisy Jones & The Six'

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins? Je leest het in 'Rood, wit en koningsblauw' van Casey McQuiston.
€ 13,50

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 6 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

"Het is bijna onmogelijk om mee te maken hoe Alex voor Henry valt zonder zelf verliefd op hem te worden – op hen allebei, én op dit briljante, geweldige boek." Dat schreef de New York Times Book Review bij verschijning van 'Rood, wit en koningsblauw' van Casey McQuiston. Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met 'Rood, wit en koningsblauw' mee in een verhaal vol humor en liefde.

Korte omschrijving

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins? Je leest het in 'Rood, wit en koningsblauw' van Casey McQuiston.

Details

Details
Titel Rood, wit & koningsblauw
Auteur(s) Casey Mcquiston
Vertaler Erica Disco
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 400
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 14-07-2020
Afmetingen 209mm x 140mm x 34mm
Gewicht 507gr
ISBN/ISBN13 9789020538212

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Rood, wit & koningsblauw
Waardering