Relatiegeschenken

Een duurzame relatie begint met een goed verhaal

Geef een mooi verhaal mee

Maak het verschil | Geef lokaal

Mensen zien steeds meer het belang van lokaal shoppen: het is niet alleen vaak duurzamer, maar ook zorgt het voor het behoud van hun favoriete winkels. 'Shop lokaal, want je stemt met je geld.' We zullen er niet om liegen: ook voor ons is dat heel belangrijk. Als bedrijf kun je grote impact maken. Laat zien wat je belangrijk vindt met je relatiegeschenk of kerstpakket!

Bedankt voor je bericht.

Jeltje neemt zo snel mogelijk contact met je op.

De Vries Van Stockum

Decembergeschenken bij De Vries Van Stockum | lokaal en op maat

Welk verhaal geef jij dit jaar?

Waardering en erkenning zijn belangrijk. Laat dit als werkgever niet aan je voorbij gaan. Met een kerstpakket en/of nieuwjaarsborrel heb je de kans waardering uit spreken aan je medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. En wát voor jaar! Wijn, chocolade en een bloemetje zijn fijn en maken het feestelijk. Een boek - erbij - is zoveel meer.

Een boekengeschenk, een (boeken-)kerstpakket of een personal shopping night*. Laat ons helpen het perfecte decembergeschenk te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij jullie verhaal. 

Neem contact met ons op!

*= een personal shopping night is niet beschikbaar in 2020 i.v.m. Corona. Maar houd hem in je achterhoofd voor (hopelijk) volgend jaar!

Op maat

Wil je graag met ons om tafel om te kijken hoe we een pakket helemaal op maat kunnen laten passen bij zowel jullie bedrijf als de ontvangers? Of geeft u de voorkeur aan een kant-en-klaar pakket afgestemd op uw budget zonder dat het al te veel tijd kost? Neem contact met ons op en wij sturen u een mix-and-match menu of doen desgewenst juist één of enkele voorstellen naar aanleiding van uw wensen.

Expert advies

Welk boek kun je het beste geven en wat is eigenlijk het fijnst om te krijgen? Dat is voor iedereen verschillend. Wij adviseren met kennis en nieuwsgierigheid. De specialisten van De Vries Van Stockum kennen de bestsellers en must reads, maar weten ook feilloos de weg naar boeken die minder bekend zijn. De verrassingen.

De Basis

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij de gelegenheid. Of leg de keuze bij de ontvanger(s) neer met een mooi ingepakte cadeaubon. Of combineer het! Een boek dat jullie graag geven plus ruimte voor de keuze voor de ontvanger.

Of je nou één of meerdere boeken kiest, een cadeaubon, of een combinatie ervan, sfeervol is onze standaard. Elk boek wordt met liefde en aandacht mooi ingepakt volgens de DVVS-methode met nét een beetje extra december sparkle. Dit kost niets extra. Ook kunnen we er desgewenst een persoonlijk kaartje bij doen. Liever een branded buikbandje met een boodschap van uw bedrijf erop? Informeer naar de mogelijkheden!

Een schepje er bovenop

Wilt u - naast boek(-en) en/of een cadeaubon - nét dat beetje... je ne sais quoi? Een beetje meer lokaal en een beetje meer dan boek? Wij kunnen voor u om tafel met lokale ondernemers om uw kerstpakket een extra dimensie te geven - en daarmee nóg meer lokaler en sociaalmaatschappelijkverantwoorder en/of persoonlijk en/of duurzamer te maken.

Wij hebben al wat contacten of ideeën. Maar we kunnen desgewenst ook op verzoek een specifieke onderneming benaderen die past bij jullie boodschap.

Inspiratie | Evergreen

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon, het bedrijf, jullie imago en bij de gelegenheid. Hier vast enkele suggesties voor losse boeken. Of scroll verder naar onze ideeën voor boekenkerstpakketten met een thema!

Tip: Obama's biografie
Deel 1 NIEUW
Ontdek en langverwacht
Tip: Waanzinnig populair
Charlie Mackesy De jongen, de mol, de vos en het paard
Ontdek Altijd goed

Inspiratie | Thema's

Een kerstpakket met een thema - daar is over nagedacht! 'Beschonken doch belezen' (bier, wijn gin, thee, koffie), 'Belezen en bewust' (duurzaam en/of sociaal en altijd lokaal) of 'Coronaproof de feestdagen door, en gezond-en-wel uitbuiken op kantoor' (corona, thuiswerken, etc.). U ziet het: we zitten boordevol ideeën en enthousiasme en gaan graag voor u aan de slag!

Thema lokaal en altijd goed

Beschonken doch belezen

Alle kookboeken

No Milky Way 2: Vegan Lunch
Vind jij Vegan lunchen ook een uitdaging? Hierin vind je vegan recepten voor
Ontdek salades, brood, soepen, spreads en warme lunch
Tijd voor Vega BBQ Variaties
Uitgekeken op de sla en stokbroodjes? In Gloeiend Groen geeft Welmoed Bezoen ruim
Ontdek 90 verrassende bbqrecepten

Thema lokaal duurzaam en sociaal