Een week vol boeken

Jouw Reading Challenge begint hier

Jouw Reading Challenge begint hier

De Boekenweek gaat niet door, maar De Vries Van Stockum maakt er in samenwerking met Hebban toch een week vol boeken van. Ga jij onze Reading Challenge aan?

Schrijf je in door een boekenpakket met daarin vijf boeken te bestellen. Boeken die je in één avond (maximaal anderhalf uur) kunt lezen van verschillende genres en verschillende thema’s. Met zorg geselecteerd door onze boekhandelaren en geschikt voor iedereen. Zo verbreed je je horizon en lees je ook dingen die je normaal niet op zou pakken.

We beginnen elke dag met een introductiefilmpje waarin één van onze boekverkopers je iets vertelt over het boek. In de avond kun je samen met je medelezers (online) praten over het boek en leveren wij nog extra verdiepingsmateriaal zoals een interview met de auteur, een podcast over het thema of een filmpje.

Al het materiaal blijft beschikbaar, dus je kunt zonder zorgen een dag overslaan en later inhalen.

Zo tik je in één keer vijf boeken af van je leeslijst, steun je de boekhandel én help je jezelf met het opbouwen van een leesgewoonte.

Reading Challenge
Bestel hier onder jouw boekenpakket om mee te doen met de Reading Challenge van 8 t/m 12 maart. Wij verzenden de boeken mooi ingepakt, zodat je elke dag een feestelijk cadeautje kunt openen. Verras jezelf en ga de uitdaging aan!
Hoe ga je meer lezen? Een goede leesgewoonte ontwikkelen
In de moderne wereld is het moeilijk om tijd vrij te maken om te lezen. Als je al een momentje voor jezelf vindt, dan is de verleiding groot om Netflix aan te zetten of even door Facebook te scrollen.
Lees meer Toch willen we je uitdagen om een begin te maken met een leesgewoonte. Lees hier waarom en hoe je een goede start maakt met de gewoonte om dagelijks te lezen