Meet, Greet & Eat met Soraya Riem: Broodjes bouwen

06
December
Haarlem 11:30

Meet, Greet & Eat met Soraya Riem: Broodjes bouwen

Op zaterdag 6 december komt IG- en Tiktok-sensatie Soraya Riem (@sorayariem.psd) diens nieuwe boek Broodjes bouwen signeren en laten proeven bij Boekhandel De Vries Van Stockum Haarlem (Jacobijnestraat 7).

Kun je er niet bij zijn? Bestel dan een gesigneerd exemplaar via onze website!

Wat: Meet, Greet & Eat
Wie: Soraya Riem
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 6 december | 11:30 - 13:30 uur
Toegang: Gratis
Aanmelden: Niet nodig

Over het boek

Broodjes bouwen - Soraya Riem

Het ultieme broodjes boek door de broodjesexpert van Nederland: Soraya Riem

Broodjes bouwen! Iedereen die Soraya Riem volgt op diens socials, kent deze uitroep. Soraya begon de nu razend populaire #broodjebouwen, en inspireerde hiermee een grote groep mensen op TikTok. Maar geen van hen kan tippen aan de broodjes van Soraya. Na het succes van diens eerste boek, Gruwelijk lekker, moest Soraya een uitlaatklep vinden voor diens overvloeiende inspiratie voor broodjesrecepten. Geen wonder dat er nu een broodjesboek voor je neus ligt.

Denk aan Soraya’s iconische kantoorbroodjes, maar ook broodjes van de contactgrill, zoete broodjes, of maak een wereldreis met broodjes uit Europa, Azië of Zuid-Amerika. En niet te vergeten: grillworst, waaraan Soraya een heel hoofdstuk wijdt. Wat wil een broodjesliefhebber nog meer? Een smashed croissant, Sloppy Joe, Cubano, Korean corn dog of Arayes, je kunt het zo gek niet bedenken of Soraya heeft een heerlijk recept voor je.

Na Broodjes bouwen heb je geen excuus meer voor het maken van een saaie boterham met pindakaas.

Over de auteur

Soraya Riem (die/diens) is een enthousiaste en gedreven content creator met een passie voor verhalen vertellen met lekker eten. Na diens opleiding Communicatie en Multimedia Design is die aan de slag gegaan als eventmanager en visual content creator bij Lebowski Publishers, een van Nederlands meest toonaangevende uitgeverijen. Maar Soraya staat beter bekend om diens nuchtere, no-nonsense houding en gruwelijk lekkere (en makkelijke) recepten op TikTok.

Ook van Soraya Riem

Gruwelijk lekker - Soraya Riem

Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten

Dit is hét kookboek van TikTok-sensatie Soraya Riem. Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten. Bomvol ultiem comfortfood waar je gegarandeerd van zult watertanden. Van crispy Doritos-kipwraps tot Korean beef bowls, van de beste halloumibagels tot de knapperigste onion rings. Geen moeilijk gedoe, gewoon gruwelijk lekkere recepten. Pas op, want met dit boek krijg je misschien wel net zoveel plezier in de keuken als Soraya.

‘Eindelijk foodporn die ik WEL zelf kan bereiden. Gruwelijk!’ Eke Bosman, @snackspert

‘Met dit leuke kookboek ben je binnen de kortste keren zelf een toppertje in de keuken. BAM!’ @Haagschekeuken

‘Dankzij Soraya krijgen mijn kinderen EINDELIJK fatsoenlijk te eten.’ Roxane van Iperen

Soraya Riem (1993) studeerde communicatie en multimedia design, en was daarna werkzaam als visual content creator en eventmanager bij Lebowski Publishers. Op dit moment werkt Soraya als content creative voor de Stadsschouwburg van Haarlem. Eind 2020 begon die op TikTok, waar diens (kook)vlogs binnen no-time enorm populair werden.




Terug naar overzicht