Aardappelschilwedstrijd met Jacques Hermus

08
November
Haarlem 16:00

Aardappelschilwedstrijd met Jacques Hermus

WIN 10 KOOKBIJBELS!

Ter ere van Jacques Hermus’ boek de Aardappelbijbel, organiseren we een aardappelschilwedstrijd bij Boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem (Jacobijnestraat 7).
Wie schilt de mooiste aardappels én wie kan er de meeste aardappelen schillen in 7 minuten? Jacques Hermus overhandigt beide winnaars maar liefst tien Kookbijbels!

Wil je meedoen? 
Geef je dan snel op via evenementen@devriesvanstockum.nl! Er is namelijk plaats voor maximaal 8 aardappelschillers.

Twijfel je? 
Met 8 deelnemers, en 2 winnaars, in 7 minuten tijd, is de kans dat jij met 10 kookbijbels onder de arm naar huis gaat best heel reëel...

Wat: Aardappelschilwedstrijd
Prijs: 10 Kookbijbels
Waar: Boekhandel De Vries Van Stockum, Haarlem (Jacobijnestraat 7)
Wanneer: Zaterdag 8 november 2025 | 16:00 - 17:00
Deelname: Gratis
Aanmelden: Via evenementen@devriesvanstockum.nl
Toeschouwers / aanmoedigers hoeven zich niet aan te melden

1 Jacques Hermus 
2 winnaars 
7 minuten 
8 deelnemers 
10 kookbijbels per winnaar

Over het boek

Aardappelbijbel: van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren - Jacques Hermus

In Aardappelbijbel van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de hele wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.

Verras je gasten deze feestdagen met een potige maaltijd! 

Kerstbijbel € 34,99 € 29,99
Julius Jaspers
Glutenvrije bijbel € 34,99 € 29,99
Janneke Vreugdenhil
Vegabijbel € 34,99 € 29,99
Isabel Boerdam
Ovenbijbel € 34,99 € 29,99
Chickslovefood
Taartbijbel € 34,99 € 29,99
Hans Spitsbaard
Saladebijbel € 14,99 eBook
Mari Maris
Groentebijbel € 34,99 € 29,99
Mari Maris
Broodbijbel € 34,99 € 29,99
Hiljo Hillebrand
Pastabijbel € 34,99 € 29,99
Roberta Pagnier-Lotje Deelman
Wokbijbel € 34,99 € 29,99
Noni Kooiman
Saladebijbel € 34,99 € 29,99
Welmoed Bezoen
Saladebijbel € 14,99 eBook
Welmoed Bezoen
Toetjesbijbel € 14,99 eBook
Rutger van den Broek
Toetjesbijbel € 34,99 € 29,99
Rutger van den Broek
Inmaak- en fermenteerbijbel € 19,99 eBook
Simone van Thull
Inmaak- en fermenteerbijbel € 34,99 € 29,99
Simone van Thull
Eenpansbijbel € 19,99 eBook
Julius Jaspers
Eenpansbijbel € 34,99 € 29,99
Julius Jaspers
Veganbijbel € 14,99 eBook
The Green Happiness
Koolhydraatarme bijbel € 34,99 € 29,99
Janneke Vreugdenhil
Koolhydraatarme bijbel € 14,99 eBook
Janneke Vreugdenhil
Bakplaatbijbel € 34,99 € 29,99
Janneke Philippi
Bakplaatbijbel € 19,99 eBook
Janneke Philippi
Borrelbijbel € 14,99 eBook
Ramon Brugman
Borrelbijbel € 34,99 € 29,99
Ramon Brugman
Pizzabijbel € 34,99 € 29,99
Simon Giaccotto
Pizzabijbel € 14,99 eBook
Simon Giaccotto
Kipbijbel € 14,99 eBook
Alain Caron-Rogier Trip
Kipbijbel € 34,99 € 29,99
Alain Caron-Rogier Trip
Grillbijbel € 34,99 € 29,99
Julius Jaspers
Sausbijbel € 14,99 eBook
Julius Jaspers
Sausbijbel € 33,99 € 29,99
Julius Jaspers
Worstbijbel € 34,99 € 29,99
Meneer Wateetons-Sjoerd Mulder
Worstbijbel € 14,99 eBook
Meneer Wateetons
Visbijbel € 34,99 € 29,99
Bart van Olphen
Vleesbijbel € 34,99 € 29,99
Gertjan Kiers-Bas van Wijngaarden
BBQbijbel € 34,99 € 29,99
Julius Jaspers
Thailand € 44,99
Jean-Pierre Gabriel
De bijbel van de Japanse keuken € 34,99
Tosao van Coevorden
De bijbel van de Japanse keuken € 14,99 eBook
Tosao van Coevorden
De bijbel van de Italiaanse keuken € 14,99 eBook
Leonardo Pacenti-Maud Moody
De bijbel van de Italiaanse keuken € 34,99
Maud Moody-Leonardo Pacenti-Nina Bogaerts
De bijbel van de Franse keuken € 14,99 eBook
Alain Caron
De bijbel van de Franse keuken € 34,99
Alain Caron
De bijbel van de Nederlandse keuken € 33,99
Janneke Vreugdenhil
De bijbel van de Indiase keuken € 33,99
Paulami Joshi

Over de auteur

Jacques Hermus is culinair journalist en schrijft voor diverse kranten en magazines. Hij werkte 20 jaar als restaurantrecensent van Dagblad van het Noorden en levert nog wekelijks zijn culinaire (reis)verhalen aan. Naast reportages voor onder meer Seasons, Leven in Frankrijk en Winelife heeft Jacques meerdere boeken op zijn naam staan, met veelal het culinaire buitenleven in de hoofdrol.

Over de Kookbijbels

De Kookbijbels zijn inmiddels een begrip in de wereld van de thuiskok. Het zijn de perfecte naslagwerken met handige how-to's, veel recepten, overzichtelijke vormgeving en populaire chef-koks als auteurs met ieder hun eigen specialisme. En ook fijn: elke Kookbijbel is in dezelfde stijl vormgegeven en heeft dezelfde afmetingen. Dus mocht je tien Kookbijbels hebben opeens: ze staan heel netjes op de plank..! 




Terug naar overzicht