Gratis verzending vanaf €24,99
editor

Boekverkoper Lisette

Lisette van der Poel is boekverkoper bij de winkel in Den Haag sinds 2022. Zij studeerde literatuurwetenschap en beheert de rubrieken literatuur, sport en Frans. Lisette is gepassioneerd over álle aspecten van reizen en kamperen - zelfs het thuiskomen. Lisette heeft namelijk drie grote liefdes en die zijn gelukkig veel dichter bij huis: Den Haag, haar voetbalclub, en festivals en concerten. En als ze daar dan ook nog eens op haar geliefde trouwe fietsie naartoe kan - met een stapeltje je-weet-maar-nooit-boeken, kan haar geluk niet meer op! Wat voor boeken zijn dat meestal, vraag je? Dat kan van alles zijn. Maar waarschijnlijk zit er wel iets van Das Mag, Koppernik en Oevers (uitgeverijen) bij.

   Oudste eerst 

Wat van mij is
Aanrader

Bette Adriaanse beschrijft in "Wat van mij is" een absurde situatie waarin de eigendomsvraag centraal staat.
Een toegankelijk, licht filosofisch boek, waarin humor ook zeker niet ontbreekt.
...  Toon de volledige recensie

04/04/2024

Moedermelk
Favoriet

Voor mij is dit is een van de beste boeken van 2023. De Letse auteur schreef het boek in 2015, maar de Nederlandse vertaling verscheen pas in augustus 2023.
De roman speelt zich af in het door ...  Toon de volledige recensie

04/04/2024

Een verhalenbundel van schrijver en programmamaker Tom Hofland. De verhalen zijn soms hilarisch, soms droevig, maar in elk geval heel afwisselend.
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen.
...  Toon de volledige recensie

25/03/2024

Een boek over hoe je iemand wordt die ernaar verlangt op het eiland Hompelvoet te zijn.
Jan van Tienen schrijft vlot en aantrekkelijk. Uiteraard ontbreekt ook de nodige humor niet in deze roman. ...  Toon de volledige recensie

25/03/2024

Hogere machten
Favoriet

Dé leestip voor dit voorjaar is wat mij betreft Hogere machten van Joost de Vries. Hogere machten speelt zich onder andere af in Indonesië, Engeland, Nederland en beslaat meerdere decennia. Centr ...  Toon de volledige recensie

06/02/2024