Gratis verzending vanaf €24,99

Parijs & ik


Nederlands | 12-10-2022 |

9789493273443

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

Op stedentrip gaan wordt met dit boek een geweldige ervaring voor kinderen. Ga maar vast aan de slag met tips en opdrachten van de makers van de time to Momo stedengidsen!

Tekst achterflap

Op stedentrip gaan wordt met dit boek een geweldige ervaring voor kinderen. Ze zoeken hiermee zelf de weg op een gekleurde metrokaart, ze leren zelf een broodje te bestellen bij die vreemde bakker in een andere taal, mogen voor een keer heel laat nog uit eten en ze nemen jou mee om ergens lekker te chillen in een stadspark in de zon. In onze nieuwe serie … & Ik kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar een uniek gepersonaliseerd reisdagboek maken. Want jouw Parijs-reis is uniek,doet niemand na! Ze lezen hierin de need to do’s voor vertrek en maken na afloop hun eigen top vijf. Potloden en lijmstift mee en alle kaartjes, labels en bonnetjes bewaren. Ga maar vast aan de slag met tips en opdrachten van de makers van de time to Momo stedengidsen!

Slogan/Promotie

Op stedentrip gaan wordt met dit boek een geweldige ervaring voor kinderen. Ze zoeken hiermee zelf de weg op een gekleurde metrokaart, ze leren zelf een broodje te bestellen bij die vreemde bakker in een andere taal, mogen voor een keer heel laat nog uit eten en ze nemen jou mee om ergens lekker te chillen in een stadspark in de zon. In onze nieuwe serie … & Ik kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar een uniek gepersonaliseerd reisdagboek maken. Want jouw Parijs-reis is uniek, en jouw Barcelona-reis doet niemand na! Ze lezen hierin de need to do’s voor vertrek en maken na afloop hun eigen top vijf. Potloden en lijmstift mee en alle kaartjes, labels en bonnetjes bewaren. Ga maar vast aan de slag met tips en opdrachten van de makers van de time to momo stedengidsen!

Details

EAN :9789493273443
Uitgever :Mo'Media
Publicatie datum :  12-10-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :234 mm
Breedte :160 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :363 gr
Status : Bestelbaar
Keywords :  bezig;creatief;doeboek;invulboek;invullen;kinderen;parijs;reisdagboek;scrapboek;tekenen;tips;woordzoekers