Gratis verzending vanaf €50,-

Azië


Nederlands | 29-12-2022 | 48 pagina's

9789464390957

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Welkom in Azië! In dit boek maak je kennis met de meest fascinerende steden van Azië. Ontdek spannende dingen om te doen en een heleboel lekkernijen.

Tekst achterflap

Welkom in Azië! In dit boek maak je kennis met de meest fascinerende steden van dit continent. Kom meer te weten over de recordbrekende gebouwen en historische monumenten die deze steden zo bijzonder maken. Ontdek spannende dingen om te doen, geweldige plaatsen om te bezoeken en heerlijke lekkernijen om te eten. Zo haal jij het meeste uit elke stad. Begint de reislust al te kriebelen? Welke Aziatische stad staat bovenaan jouw verlanglijstje?

Slogan/Promotie

Weet jij welke Aziatische stad het hoogste gebouw heeft, of de drukste metro, of het lekkerste eten? In dit boek verken je een heleboel grote Aziatische steden. Kom meer te weten over de recordbrekende gebouwen en historische monumenten die deze steden zo bijzonder maken. Ontdek spannende dingen om te doen, geweldige plaatsen om te bezoeken en heerlijke lekkernijen om te eten. Hebben de reiskriebels ook jou te pakken? Welke Aziatische stad staat bovenaan jouw verlanglijstje?

Details

EAN :9789464390957
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  29-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :274 mm
Breedte :218 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :410 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48
Reeks :  Wereldsteden
Keywords :  azië;bangkok;beijing;citytrip;delhi;dubai;gebouw;hanoi;hongkong;hoofdstad;jakarta;land;miljoenenstad;monument;reis;reizen;seoel ;stad;teheran;toerisme;toerist;tokio;verkennen