Gratis verzending vanaf €50,-

Glanst het of is het dof?


Nederlands | 29-12-2022 | 24 pagina's

9789464390674

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Dit boek brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over de eigenschappen van materialen (glanzend-dof), en voeren ook zelf een proefje uit.

Tekst achterflap

Een gouden ring glanst en een muur van steen is dof. Waarom? Een nieuwe euromunt glanst als een spiegel, maar een oude euromunt is grijs en dof. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over glanzend en dof. Is het boek uit, doe dan de glanzend-of-doftest! ONDERZOEK HET MATERIAAL Waarom glanst metaal soms wel en soms niet? Welke steen is het hardst? Waarom drijft hout wel en steen niet? Ontdek en onderzoek het in deze serie vol boeiende weetjes over eigenschappen van materialen.

Slogan/Promotie

Een gouden ring glanst en een muur van steen is dof. Waarom? Een nieuwe euromunt glanst als een spiegel, maar een oude euromunt is grijs en dof. Hoe kan dat? Je leest het in dit boek vol weetjes over glanzend en dof. Is het boek uit, doe dan de glanzend-of-doftest! Deze boeiende serie brengt wetenschap op maat van een heel jong publiek. Kleuters leren over materialen (stoffen) en hun eigenschappen. In dit boek staan glanzend en dof centraal.

Details

EAN :9789464390674
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  29-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :213 mm
Breedte :203 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :269 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :24
Reeks :  Onderzoek het materiaal
Keywords :  eigenschap;proefje;weerkaatsen