Gratis verzending vanaf €24,99

De wetenschap over Toetanchamon


Nederlands | 29-12-2022 | 48 pagina's

9789464390667

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,95


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

Ontdek hoe de piramides werden gebouwd, leer hoe de Egyptenaren lichamen mummificeerden en hoe we met moderne technologie meer te weten zijn gekomen over het leven van Toetanchamon en zijn dood.

Tekst achterflap

Wist jij dat wetenschap al in het oude Egypte een belangrijke rol speelde? Ontdek hoe de piramides werden gebouwd en wat er zo bijzonder was aan de graftombe van Toetanchamon. Leer hoe de Egyptenaren lichamen mummificeerden en hoe we met moderne technologie meer te weten zijn gekomen over het leven van Toetanchamon en zijn dood. Stap in de wereld van de wetenschap achter beroemde gebeurtenissen uit de geschiedenis. Hoe voer het zeilschip Mayflower de Atlantische Oceaan over? Waarom bleven de schatten in de graftombe van farao Toetanchamon zo goed bewaard? En hoe overleefden avonturiers 1,5 jaar ijzige kou op Antarctica zonder contact met de buitenwereld? Door slim met kennis om te gaan! Lees wat mensen lang geleden al wisten over de wereld van aardrijkskunde, biologie, natuurkunde en scheikunde. En wat we inmiddels hebben bijgeleerd.

Slogan/Promotie

Wist jij dat wetenschap al in het oude Egypte een belangrijke rol speelde? Ontdek hoe de piramides werden gebouwd en wat er zo bijzonder was aan de graftombe van Toetanchamon. Leer hoe de Egyptenaren lichamen mummificeerden en hoe we met moderne technologie meer te weten zijn gekomen over het leven van Toetanchamon en zijn dood.

Details

EAN :9789464390667
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  29-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :183 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :326 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48
Reeks :  Geschiedenis ontrafeld
Keywords :  dodenmas;egypte;egyptenaren;farao;grafkamer;graftombe;mummie;piramide