Gratis verzending vanaf €50,-

Doe-boek onderwater


Nederlands | 16-03-2023 | 64 pagina's

9789464042405

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Hoe meer je over water weet en alles wat erin leeft, hoe leuker het wordt om ernaar te kijken. En het mooie is: water is echt overal. Ga maar eens na! Hoe vaak heb jij vandaag al een slootje, een gracht of misschien wel de zee gezien. Door het oplossen van puzzels, kleur- en zoekplaten en leuke opdrachtjes, leer je alles over de onderwaterwereld. Heerlijk boek om door te bladeren met prachtige illustraties. En je steekt er ook nog wat van op! Voor fijne momenten samen met kinderen die dol zijn op dieren en de natuur.

* voor kinderen vanaf 3 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar
* met vele prachtige kleurenillustraties
* Roots is een onafhankelijk natuurmagazine dat de natuur dichtbij huis brengt

Biografie

Roots (Author)
ROOTS is een onafhankelijk natuurmagazine dat je midden in de natuur brengt. Kinderen worden gestimuleerd naar buiten te gaan en de natuur spelenderwijs te ontdekken. Fotografie speelt een belangrijke rol: het tijdschrift verrast met prachtige fotografie door toonaangevende internationale fotografen en combineert dit met illustraties.

Naast de serie Roots Wandelgidsen waarin al zes boeken met de allerbeste wandelroutes verschenen, publiceerde Roots ook Vogels in onze tuin, Roofvogels en uilen en de populaire doe-boeken voor kinderen, zoals Doe-boek onderwater.

Geert-Jan Roebers (Author)
Geert-Jan Roebers is bioloog en schrijver. Hij werkte bij het WNF als hoofdredacteur van het jeugdblad TamTam. Hierna werd hij eindredacteur van Nieuws uit de Natuur (school-tv). Hij schreef de serie superdieren voor Albert Heijn een serie over dieren voor de KNNVuitgeverij, non-fictie jeugdboeken bij Gottmer en doe-boeken voor Roots en Fontaine.

Details

EAN :9789464042405
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  16-03-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :290 mm
Breedte :229 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :684 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :64
Reeks :  Roots