Gratis verzending vanaf €50,-

Het boek dat iedereen van wie je houdt zou moeten lezen


Nederlands | 13-10-2023 | 304 pagina's

9789463823104

Paperback / softback


€ 22,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Praktisch, verstandig en wijs advies om je relaties te verbeteren – inclusief die met jezelf – van psychotherapeute en bestsellerauteur Philippa Perry.

Tekst achterflap

Hoe ga je om met de belangrijkste relaties in je leven? Het leven draait om relaties en om de kwaliteit daarvan, of het nu met familie is, met een partner, met vrienden, collega’s – of, uiteindelijk het belangrijkste, met jezelf. Als je verhoudingen goed en evenwichtig zijn, wordt het een stuk gemakkelijker om met de andere problemen om te gaan die onvermijdelijk op je weg komen. Maar goede verhoudingen gaan niet vanzelf. Hoe vind je liefde? En hoe houd je die vast? Hoe kun je het beste een conflict hanteren? Hoe ga je om met verandering en verlies? Zijn anderen vervelend of zit het probleem in jezelf? In dit wijze, praktische en humorvolle boek laat psychotherapeute Philippa Perry zien hoe je de grote problemen van het leven het beste kunt aanpakken. Haar empathische advies, voorzien van een dosis gezond verstand, helpt je een tevredener, gelukkiger en wijzer mens te worden.

Slogan/Promotie

Het nieuwe boek van de bestsellerauteur van Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen (ruim 100.000 ex. verkocht).

Biografie

Philippa Perry (1957) is psychotherapeut en schrijver. Ze schreef eerder Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen, dat uitgroeide tot een wereldwijde bestseller (in meer dan veertig landen verschenen) en waarvan inmiddels meer dan één miljoen exemplaren werden verkocht.

Details

EAN :9789463823104
Auteur: 
Uitgever :Balans, Uitgeverij
Vertaler : Maaike Post - Arjen Mulder
Publicatie datum :  13-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :336 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Keywords :  collega’s;conflict;evenwichtig;familie;goed;jezelf;kwaliteit;leven;liefde;partner;relaties;verandering;verhoudingen;verlies;vrienden