€ 16,99
Voorraad in de winkel
Niet op voorraad in Haarlem
Niet op voorraad in Den Haag
Bestelbaar
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag. ... Meer
Details
EAN : | 9789463549073 |
Auteur: | |
Uitgever : | Lantaarn Publishers |
Publicatie datum : | 23-08-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 269 mm |
Breedte : | 219 mm |
Dikte : | 22 mm |
Gewicht : | 928 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 176 |
Keywords : | bolognese;italië;pizza;spaghetti;tagliatelle |
Andere titels van deze auteur