Gratis verzending vanaf €50,-

Ozewiezewoze - K-J


Nederlands | 25-10-2021 | 112 pagina's

9789462915190

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging.

Tekst achterflap

Zeg, ken jij de mosselman? Of Olleke, Bolleke, Rebusolleke? Witte zwanen, zwarte zwanen? In dit boek vind je deze en nog veel meer bekende kinderliedjes terug. Jan Van Coillie koos 150 hits uit onze rijke muzikale geschiedenis. De onnavolgbare verbeelding van Klaas Verplancke maakt van deze verzameling een kijkfeest in klinkende kleuren. Dit deel van de opgefriste en uitgebreide heruitgave van de succesvolle, bekroonde liedjesbundel OZEWIEZEWOZE gaat van K tot Z. Deel 1 neemt de rest van het alfabet mee. Een must have voor elk gezin, elke klas en jeugdbeweging

Slogan/Promotie

- Herwerkte uitgave in twee delen van de succesvolle liedjesbundel Ozewiezewoze - Met nieuwe kleurrijke en vrolijke illustraties - Bij aankoop van deel 1 en/of deel 2 kan je ALLE liedjes beluisteren via www.ozewiezewoze.be. Deze werden ingezongen door Lore Praet en begeleid op gitaar door Thibault Vaninbroukx. Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging. Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat is een dubbele bundel kinderliedjes met prachtige tekeningen. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van Alle eendjes zwemmen in het water tot Zwarte Piet, wiedewiedewiet. Het eerste deel, van A tot J, verscheen in de lente van 2020. Dit tweede deel gaat van K tot Z. In totaal zijn er 150 liedjes die je op de website www.ozewiezewoze.be kan vinden.

Inhoudsopgave

Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat is een dubbele bundel kinderliedjes met prachtige tekeningen. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van Alle eendjes zwemmen in het water tot Zwarte Piet, wiedewiedewiet. Het eerste deel, van A tot J, verscheen in de lente van 2020. Dit tweede deel gaat van K tot Z. In totaal zijn er 150 liedjes die je op de website www.ozewiezewoze.be kan vinden.

Details

EAN :9789462915190
Auteur: 
Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
Publicatie datum :  25-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :257 mm
Breedte :214 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :637 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112
Keywords :  alfabet;kinderlied;muziek