Gratis verzending vanaf €50,-

Ozewiezewoze 1


Nederlands | 07-05-2020 | 112 pagina's

9789462914544

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging.

Tekst achterflap

- Herwerkte uitgave in twee delen van de succesvolle liedjesbundel Ozewiezwoze - Met nieuwe kleurijke en vrolijke illustraties - In een frisse, moderne vormgeving Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging. Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat is een dubbele bundel kinderliedjes met prachtige tekeningen. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van ‘Alle eendjes zwemmen in het water’ tot ‘Zwarte Piet, wiedewiedewiet’. Dit voorjaar verschijnt het eerste deel (liedjes van A tot J). In het najaar komt de tweede lading liedjes uit. In totaal zijn er 150 liedjes die je allemaal op de website www.ozewiezewoze.be kan downloaden.

Slogan/Promotie

- Herwerkte uitgave in twee delen van de succesvolle liedjesbundel Ozewiezwoze - Met nieuwe kleurijke en vrolijke illustraties - In een frisse, moderne vormgeving

Inhoudsopgave

Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat is een dubbele bundel kinderliedjes met prachtige tekeningen. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van ‘Alle eendjes zwemmen in het water’ tot ‘Zwarte Piet, wiedewiedewiet’. Dit voorjaar verschijnt het eerste deel (liedjes van A tot J). In het najaar komt de tweede lading liedjes uit. In totaal zijn er 150 liedjes die je allemaal op de website www.ozewiezewoze.be kan downloaden.

Details

EAN :9789462914544
Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
Publicatie datum :  07-05-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :258 mm
Breedte :212 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :638 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112