Van aardappel tot zeewier
Eke Mariën-Annemarie Coopman
Nederlands | 13-09-2023 | 320 pagina's
9789461563156
Hardback
€ 32,50
Voorraad in de winkel
Bestelbaar
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. ... Meer
Details
EAN : | 9789461563156 |
Auteur: | |
Uitgever : | Bertram + de Leeuw Uitgevers BV |
Publicatie datum : | 13-09-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 246 mm |
Breedte : | 181 mm |
Dikte : | 27 mm |
Gewicht : | 846 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 320 |