Van aardappel tot zeewier

Eke Mariën-Annemarie Coopman


Nederlands | 13-09-2023 | 320 pagina's

9789461563156

Hardback


€ 32,50

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Tekst achterflap

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. ...  Meer

Details

EAN :9789461563156
Auteur: 
Uitgever :Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Publicatie datum :  13-09-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :246 mm
Breedte :181 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :846 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320