Cheesecakes van Berko

Steve Schouflikir


Nederlands | 06-11-2015 | 72 pagina's

9789461431073

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 9,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Tekst achterflap

De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar verder is de cheesecake over de hele wereld ongekend populair en kent vele varianten. Want wie houdt nou niet van cheesecake?

De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar
vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppings
aan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.

Details

EAN :9789461431073
Auteur: 
Uitgever :Good Cook B.V.
Vertaler : Frederike Plaggemars
Publicatie datum :  06-11-2015
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :198 mm
Breedte :197 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :407 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :72