Bakken zonder gluten

Emmelou Green


Nederlands | 10-01-2025 | 240 pagina's

9789461317148

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 26,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Tekst achterflap

Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.

Details

EAN :9789461317148
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  10-01-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :247 mm
Breedte :176 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :853 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :240
Keywords :  bakken;brood;eenvoudig;foodhacks;gebak;gezond;glutenintolerantie;glutenvrij;koken;makkelijk;makkelijk koken;pannenkoeken;pizza;recepten;snelle gerechten