Bakken zonder gluten
Emmelou Green
Nederlands | 10-01-2025 | 240 pagina's
9789461317148
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 26,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Meer dan 100 makkelijke glutenvrije recepten
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.
Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Details
EAN : | 9789461317148 |
Uitgever : | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |
Publicatie datum : | 10-01-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 247 mm |
Breedte : | 176 mm |
Dikte : | 25 mm |
Gewicht : | 853 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 240 |
Keywords : | bakken;brood;eenvoudig;foodhacks;gebak;gezond;glutenintolerantie;glutenvrij;koken;makkelijk;makkelijk koken;pannenkoeken;pizza;recepten;snelle gerechten |