Gratis verzending vanaf €50,-

Losing Hope


Nederlands | 22-02-2023 | 320 pagina's

9789401919548

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Om verder te komen in het leven moet je soms eerst diep in het verleden graven. 'Losing Hope' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers internationale bestseller en het vervolg op 'Hopeless'.

Tekst achterflap

'Losing Hope' is het hartverscheurende tweede deel in de Hopeless-serie van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'Hopeless' en 'It starts with us'

Dean Holder heeft twee mensen ontzettend in de steek gelaten: zijn zus, Lesslie, en zijn vroegere buurmeisje, Hope. Er flakkert voor het eerst in tijden weer iets van hoop in hem op als hij bij de supermarkt een meisje tegenkomt dat sprekend lijkt op het buurmeisje dat hij jaren geleden voor het laatst heeft gezien. Maar... ze stelt zich voor als Sky. En hoe hij ook zijn best doet, ze lijkt zich hem of hun verleden niet te herinneren. Is dit wel de echte Hope? Op een gegeven moment wordt hij zo verliefd op haar dat hij niet meer weet of hij dat nou wil of niet.

Biografie

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Details

EAN :9789401919548
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Marcel Hagedoorn
Publicatie datum :  22-02-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :142 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :392 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320
Reeks :  Hopeless