Gratis verzending vanaf €50,-

Strijder


Nederlands | 06-04-2023 | 384 pagina's

9789401619240

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

In de thriller Strijder van Bernard Minier opent hoofdinspecteur Lucia Guerrero de jacht op een gruwelijke seriemoordenaar, die zijn moorden laat inspireren door renaissanceschilderijen.

Tekst achterflap

In Strijder, het eerste deel in de Lucia Guerrero-serie van de Franse bestsellerauteur Bernard Minier, doet een groep criminologiestudenten aan de universiteit van Salamanca een gruwelijke ontdekking: er is een seriemoordenaar actief die al jaren onder de radar heeft weten te blijven en zich bij zijn vreselijke moorden laat inspireren door mythische schilderijen uit de renaissance. Hoofdinspecteur Lucia Guerrero wordt opgeroepen om met de studenten de wrede waarheid te achterhalen.

Zelfs de onverschrokken Lucia wordt door deze zaak geconfronteerd met haar grootste angsten. De waarheid blijkt schokkender dan welke mythe of legende dan ook. Wanneer Lucia haar eigen partner dood en gekruisigd aantreft, wordt de zoektocht ineens heel persoonlijk…

‘Bernard Minier bezorgt je koude rillingen.’ ‒ Trouw

***** ‘Een heerlijk spannende politieroman met een onheilspellend sfeertje, vergelijkbaar met The Shining.’ ‒ Noordhollands Dagblad

Biografie

Bernard Minier (1960) groeide op in de Pyreneeën. Hij werkte als douanebeambte, maar droomde van een bestaan als schrijver. Zijn debuut Een kille rilling werd lovend ontvangen door de Franse pers, wereldwijd vertaald en verfilmd door Netflix.

Details

EAN :9789401619240
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Aniek Njiokiktjien
Publicatie datum :  06-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :501 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :384
Reeks :  Lucia Guerrero