Gratis verzending vanaf €50,-

De tranenmaker


Nederlands | 13-06-2023 | 496 pagina's

9789400516083

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99 € 17,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

De Wattpad- en TikTok-sensatie uit Italië – een onweerstaanbare leeservaring voor fans van Colleen Hoover, Twilight en Anna Todd

Tekst achterflap

Binnen de muren van Grave, het weeshuis waar Nica opgroeide, werden altijd al verhalen verteld bij het kaarslicht. De bekendste was die van de tranenmaker, een mysterieus figuur met ogen zo helder als glas, en de veroorzaker van alle angsten die mensen voelen.

Op haar zeventiende lijkt het moment gekomen om de verhalen uit haar kindertijd achter zich te laten. Nica’s droom wordt werkelijkheid wanneer Mr. en Mrs. Milligan haar adopteren. Maar ze is niet de enige. Rigel, een rusteloze, mysterieuze wees, wordt ook uit Grave weggehaald. En hij is de laatste persoon die Nica als adoptiebroer zou wensen. Rigel is intelligent, speelt betoverend piano en is onvoorstelbaar knap, maar heeft een donkere, onaangename kant.

Hoewel Nica en Rigel een verleden delen vol verdriet en gebrek aan liefde, is het onmogelijk om samen te wonen. Vooral als de legende hen achtervolgt en de tranenmaker echt lijkt te bestaan. Maar Nica heeft er alles voor over om haar droom te beschermen, en alleen als ze haar angsten onder ogen komt zal ze haar vleugels kunnen uitslaan, zoals de vlinder waarnaar ze vernoemd is.

‘Een verhaal vol emotie, dat je na elk hoofdstuk naar adem doet happen.’ – Il Libraio

Details

EAN :9789400516083
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Vertaler : Saskia Peterzon-Kotte
Publicatie datum :  13-06-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :150 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :610 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Keywords :  gevaar;kracht;liefde;onbereikbaar;verlangen