Gratis verzending vanaf €50,-

OMSTREKEN


Nederlands | 30-11-2021 | 256 pagina's

9789090351117

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,90

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

OMSTREKEN is een ode aan Nederland, het beste fietsland ter wereld. Met ruim 200 foto's uit alle provincies en 12 unieke routes. Volop inspiratie voor (toer)fietsers, wielrenners en gravelbikers.

Tekst achterflap

Nederland is het beste fietsland ter wereld. Merijn Heijne en Esther de Lange laten in ruim 200 foto’s en 12 unieke routes zien hoe fantastisch mooi je kunt fietsen in alle provincies van Nederland: van Groningen tot Zeeland, van Limburg tot Noord-Holland en alles daar tussenin.

OMSTREKEN nodigt je uit om de fiets te pakken, op pad te gaan en Nederland beter te leren kennen. Er valt nog genoeg te ontdekken; in alle rust en met volop ruimte. Esther en Merijn moedigen je aan om dicht bij huis op zoek te gaan naar bijzondere plekken. OMSTREKEN helpt hierbij en neemt je vanaf het zadel mee door heel Nederland.

OMSTREKEN is een boek boordevol inspiratie voor alle fietsliefhebbers, waaronder toerfietsers, wielrenners en gravelbikers. Sportjournalist en presentator Herman van der Zandt, zelf een fervent fietser, schreef het voorwoord bij deze ode aan het beste fietsland ter wereld.

‘Merijn Heijne is een expert op het gebied van routes, mooie rondjes en het ontdekken van nieuwe wegen in het bijzonder.’ – Elias de Bruijne in 'Fiets' (race & mountainbike magazine)

‘Onder meer over het ontdekken van nieuwe paadjes. Met de nodige zelfspot (of zelfkennis) zijn het echte genieters van de fiets en dat straalt ervan af.’ – Marten Schuurman, oprichter Cyclingreview.nl

‘Alles wat je wilt in een route. Met zelfs een paar Amerikaans aandoende, brede gravelwegen. De fijnste gravelroute, die ik tot nog toe heb gereden.’ – Rob Huls over de route ‘Holten en omstreken’

Slogan/Promotie

‘De kunst van de makers is het om van iets gewoons – een stukje lekker fietsen – iets bijzonders te maken.’ Alles dat Nederland tot het mooiste en beste fietsland ter wereld maakt vind je terug in OMSTREKEN. Het boek zit boordevol inspiratie voor fietsliefhebbers om in eigen land op pad te gaan. OMSTREKEN – misschien wel hét fiets- en outdoorboek van het jaar – is een bijzondere uitgave. In ruim 200 foto’s en 12 unieke routes laten Merijn Heijne en Esther de Lange zien fantastisch mooi je kunt fietsen in alle provincies van Nederland. Met 99 gemeenten en 164 plaatsnamen komt OMSTREKEN ook altijd bij jou in de buurt én op verrassend onbekend terrein. Een must-have voor alle (toer)fietsers, wielrenners en gravelbikers. Sportjournalist en presentator Herman van der Zandt, zelf een fervent fietser, schreef het voorwoord bij deze ode aan het beste fietsland ter wereld.

Inhoudsopgave

- Pagina 10: VOORWOORD Herman van der Zandt - Pagina 14: Zonnetje, wind mee, de perfecte dag - Pagina 38: Het zou vanmiddag toch droog blijven?! - Pagina 58: Waar blijft die beloofde wind mee? - Pagina 74: Hier linksaf, geloof me, daar loopt echt een weggetje - Pagina 98: Waar zijn al die andere fietsers plots gebleven? - Pagina 114: Had ik dat extra binnenbandje nou maar meegenomen - Pagina 138: Wat een rust, heerlijk, die stilte - Pagina 164: Dat wordt omdraaien, geloof ik - Pagina 182: Banaan, reepje of krentenbol, ik moet nu echt iets eten - Pagina 202: Sprintje tot die boom in 3, 2, 1 - Pagina 220: De rechterkant is sneller, of toch links? Nee, rechts! - Pagina 234: Morgen weer een rondje? - Pagina 250: OMSTREKEN routes - Pagina 252: OMSTREKEN makers - Pagina 253: Colofon

Details

EAN :9789090351117
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  30-11-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :248 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :1580 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256
Keywords :  fietsen;fietspaden;fotoboek;gravelbike;natuur;nederland;provincie;provincies;routes;wielrennen