Gratis verzending vanaf €50,-

Nieuwe oogst


Nederlands | 07-09-2023 | 192 pagina's

9789089899521

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Wat je nou precies kunt met koolrabi? Of je dat restje pompoen niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team.

In Nieuwe oogst delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.

Slogan/Promotie

Inspirerend kookboek volgens de traditie van Dutch Cuisine

Details

EAN :9789089899521
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  07-09-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :228 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :1321 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :192
Keywords :  esthetica;kunstgeschiedenis