Smaak
Walter Marskamp-Sally Mitchell
Nederlands | 22-04-2022 | 224 pagina's
9789089898487
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 39,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.
Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties.
Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.
Slogan/Promotie
Creatieve plantaardige recepten met seizoensproducten
Details
EAN : | 9789089898487 |
Uitgever : | Terra - Lannoo, Uitgeverij |
Publicatie datum : | 22-04-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 298 mm |
Breedte : | 238 mm |
Dikte : | 24 mm |
Gewicht : | 1162 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 224 |