Gratis verzending vanaf €50,-

Praten over relaties


Nederlands | 05-07-2022 | 32 pagina's

9789086649914

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Als je problemen hebt met je vrienden of ouders, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er dan gebeurde.

Tekst achterflap

Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In 'Praten over relaties' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige worden onder druk gezet door leeftijdsgenoten, andere hebben problemen met hun ouders of een broer of zus. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom relaties belangrijk zijn en hoe je ze goed kunt houden.

Slogan/Promotie

In 'Praten over relaties' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige worden onder druk gezet door leeftijdsgenoten, andere hebben problemen met hun ouders of een broer of zus. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom relaties belangrijk zijn en hoe je ze goed kunt houden. Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.

Details

EAN :9789086649914
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  05-07-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :179 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :258 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Deel je zorgen
Keywords :  compromis;gemeen;gezin;opgroeien;ouders;pesten;praat;praten;probleem;problemen;ruzie;school;stiefbroer;stiefzus;stoerdoenerij;vertrouwen;vriendschap;zorgen