Gratis verzending vanaf €50,-

Kleding door de eeuwen heen


Nederlands | 15-12-2022 | 32 pagina's

9789086649358

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,95


 Voorraad in de winkel

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Lang geleden droegen mensen dierenhuiden. En ridders hadden een harnas aan. Pas in de middeleeuwen ontstond de eerste mode. Dit boek neemt je mee op een reis door de tijd: van dierenvel naar fashion.

Tekst achterflap

Jij draagt waarschijnlijk kleren die je mooi vindt en die lekker zitten. Dat was vroeger heel anders. Heel lang geleden droegen mensen kleding van dierenhuiden. En ridders hadden een zwaar harnas aan. De eerste mode ontstond in de middeleeuwen, maar dan alleen voor de rijken. Arme mensen hadden geen geld voor mooie stoffen. Door de eeuwen heen zijn de gekste kledingstukken ‘in’ geweest. Bijvoorbeeld lange puntschoenen, opgevulde pofbroeken en jurken van plastic.

Slogan/Promotie

Heel lang geleden droegen mensen kleding van dierenhuiden. En ridders hadden een zwaar harnas aan. De eerste mode ontstond in de middeleeuwen, maar dan alleen voor de rijken. Arme mensen hadden geen geld voor mooie stoffen. Door de eeuwen heen zijn de gekste kledingstukken ‘in’ geweest. Bijvoorbeeld lange puntschoenen, opgevulde pofbroeken en jurken van plastic. Dit boek neemt je mee op een reis door de tijd: van dierenvel naar fashion.

Details

EAN :9789086649358
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  15-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :237 mm
Breedte :170 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :265 gr
Status :Tijdelijk niet beschikbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Junior Informatie
Keywords :  fashion;kleren;mode