Gratis verzending vanaf €50,-

Antarctica


Nederlands | 19-09-2022 | 32 pagina's

9789086648214

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Antarctica is een werelddeel van uitersten: het koudste, het hoogste en het winderigste. Er groeien geen bomen en er wonen weinig mensen. Dieren leven er wel. En er groeien ook planten.

Tekst achterflap

Als je de naam hoort, krijg je het al koud: Antarctica. In 1983 zakte de thermometer er onder de min 89 graden, een record! Antarctica is een werelddeel van uitersten: niet alleen het koudste, maar ook het hoogste en het winderigste. Er groeien geen bomen en er wonen weinig mensen. Dieren leven er wel. En er groeien ook planten, zelfs op de sneeuw. In de achtdelige serie De werelddelen kijk je naar de natuur, geschiedenis en cultuur van de verschillende werelddelen. Welke overeenkomsten en verschillen zijn er? En waardoor komt dat?

Slogan/Promotie

Als je de naam hoort, krijg je het al koud: Antarctica. In 1983 zakte de thermometer er onder de min 89 graden, een record! Antarctica is een werelddeel van uitersten: niet alleen het koudste, maar ook het hoogste en het winderigste. Er groeien geen bomen en er wonen weinig mensen. Dieren leven er wel, zoals zeeolifanten, walvissen en pinguïns. En er groeien ook planten, zelfs op de sneeuw. In dit boek lees je hoe de planten en dieren van Antarctica overleven in de bittere kou. Maar ook avonturiers en ontdekkingsreizigers als Amundsen, Scott en Shackleton met hun poolexpedities komen aan bod. Tegenwoordig wonen wetenschappers soms een tijdje op Antarctica. Wat onderzoeken ze daar?

Details

EAN :9789086648214
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  19-09-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :266 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Informatie
Keywords :  continent;zuidpool;zuidpoolgebied