Gratis verzending vanaf €50,-

De marine


Nederlands | 20-09-2022 | 32 pagina's

9789086648153

Hardback


   

€ 17,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

De Koninklijke Marine is het leger op zee. Lees over de vele technische beroepen binnen de marine en hoe het is om op een patrouilleschip, mijnenjager of onderzeeboot te werken.

Tekst achterflap

De Koninklijke Marine is het leger op zee. De marine heeft verschillende taken in oorlogs- en vredestijd, zoals drugshandel bestrijden en zeemijnen ruimen. Vaak werkt de marine samen met de luchtmacht, landmacht en marechaussee, de andere onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. Bij de uitvoering van die taken gebruikt de marine niet alleen patrouilleschepen, mijnenjagers, fregatten en onderzeeboten, maar ook helikopters, drones en allerlei wapens. In dit boek lees je ook over de vele beroepen binnen de marine en hoe het is om op een schip te werken.

Slogan/Promotie

De Koninklijke Marine heeft verschillende taken in oorlogs- en vredestijd, zoals drugshandel bestrijden en zeemijnen ruimen. De marine is het leger op zee. Vaak werkt de organisatie samen met de luchtmacht, landmacht en marechaussee, de andere onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. Bij de uitvoering van die taken gebruikt de marine niet alleen patrouilleschepen, mijnenjagers, fregatten en onderzeeboten, maar ook helikopters, drones en allerlei wapens. In dit boek lees je ook over de vele beroepen binnen de marine en hoe het is om op een schip te werken.

Details

EAN :9789086648153
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  20-09-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :237 mm
Breedte :171 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :264 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Informatie
Keywords :  defensie;leger;militair