Gratis verzending vanaf €50,-

Aruba


Nederlands | 20-09-2022 | 32 pagina's

9789086646647

Hardback


   

€ 16,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Aruba is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. In dit boek lees je over de heftige geschiedenis. Ook ontdek je meer over het leven van kinderen op het eiland.

Tekst achterflap

Aruba ligt ver weg van Nederland, in de Caribische Zee. Toch spreken veel mensen er Nederlands. De hoofdstad heet Oranjestad. In dit boek lees je over hoe dat komt. Maar het gaat ook over het Aruba van nu. Over het klimaat, de dieren, de prachtige stranden, en natuurlijk over de Arubanen zelf. Draag jij een uniform naar school, of hoeft dat niet? En spreek je Papiaments, Engels of Nederlands met je vrienden? Dat ligt eraan in welk deel van het koninkrijk je woont! Lees over de bijzondere natuur, geschiedenis en cultuur van je land in de serie Koninkrijk der Nederlanden.

Slogan/Promotie

Aruba is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. In dit boek lees je over de heftige geschiedenis, maar ook over het Aruba van nu: het klimaat, de dieren, de prachtige stranden. En natuurlijk over de Arubanen zelf. Je ontdekt meer over het leven van kinderen op het eiland. Maakt deel uit van de serie Uitgelicht - Koninkrijk der Nederlanden.

Details

EAN :9789086646647
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  20-09-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :237 mm
Breedte :171 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :265 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32
Reeks :  Junior Informatie
Keywords :  aruba;caribisch;koninkrijk