Gratis verzending vanaf €50,-

De 100 mooiste e-bike routes van Nederland


Nederlands | 04-01-2024 | 224 pagina's

9789083382609

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,95 € 19,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Dé fietsgids voor e-bike fietsers! De 100 mooiste fietsroutes van Nederland, speciaal voor e-bikes. Met knooppunten, rustplekken, horeca, bezienswaardigheden, oplaadpunten, kaarten, foto’s en gpx.

Tekst achterflap

De fietsgids voor e-bike fietsers

Met een e-bike kom je verder, zie je meer en fiets je relaxter. Met deze fraai uitgevoerde fietsgids ontdek je alle provincies van Nederland in maar liefst 100 fietsroutes, speciaal voor elektrische fietsen. Routes met knooppunten van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier langs mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en leuke bezienswaardigheden.

We vertellen je wat je gaat zien, welke bezienswaardigheden onderweg een bezoekje waard zijn en helpen je met handige startplekken, gezellige terrassen, oplaadpunten, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips. Met QR-codes geven we je extra hulpmiddelen zoals actuele vaartijden van veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden. Een compleet boek voor de fietsliefhebber.

In het kort

  • 100 fietsroutes, speciaal voor e-bikes
  • Routes van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier
  • Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten
  • Uitvoerig beschreven, met kaarten en mooie foto’s
  • Handige startplekken en oplaadpunten onderweg
  • Bezienswaardigheden, rustplekken en leuke horeca met terrassen
  • Extra informatie zoals veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden

Een onmisbaar en compleet boek voor iedere e-bike fietser. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.

Ervaren auteurs en regionale kennis

Deze fietsgids is geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in samenwerking met meer dan 30 regionale en lokale toerisme- en routebureaus. Uitvoerige kennis van de verschillende regio’s en lokale bijzonderheden komen in dit boek dan ook samen in prettige fietsroutes.

De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Handig zijn bovendien de meer dan 100 speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan actuele vaartijden van veerponten, downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken en oplaadstations, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over.

Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart)

Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen, fietslustige collega of natuurlijk voor jezelf. Je kunt bij elke route en op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst, op welke datum en hoe je deze vond. Leuk om met anderen te delen! Op de website www . reisreport . nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar.

Slogan/Promotie

Dé fietsgids voor e-bike fietsers! De 100 mooiste fietsroutes van Nederland, speciaal voor e-bikes. Met knooppunten, rustplekken, horeca, bezienswaardigheden, oplaadpunten, kaarten, foto’s en gpx.

Biografie

Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Met hun prijswinnende boeken richten ze zich in hun speciale fietsgidsen serie op de échte fietsliefhebber. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over Nederland en bijzondere landen buiten onze landsgrenzen. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.

Kenmerk

GPS tracks

Inhoudsopgave

Dit boek, met maar liefst 224 pagina’s, bevat de 100 mooiste e-bike routes, verspreid over alle provincies van Nederland. Met knooppunten, kaarten, foto’s, bezienswaardigheden, leuke plekken voor een pauze, oplaadpunten voor je e-bike en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan vaartijden van veerponten, gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De dikste en meest uitgebreide fietsgids van Nederland!

Details

EAN :9789083382609
Auteur: 
Uitgever :REiSREPORT
Publicatie datum :  04-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :172 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :541 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  boek;cadeau;cadeautip;e-bike;e-bikes;ebike;ebikes;fiets;fietsen;fietsgids;fietsknooppunt;fietsknooppunten;fietsroute;fietsroutes;gpx;knooppunt;knooppunten;man;routes;vrouw