Gratis verzending vanaf €50,-

Choosing me


Nederlands | 31-10-2023 | 192 pagina's

9789083341712

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

In een wereld waar de druk van buitenaf groot is, en we vaak veel verschillende rollen vervullen, kan het een flinke uitdaging zijn om jezelf niet voorbij te lopen. We komen allemaal wel eens op het punt dat we onszelf afvragen: maar wat wil ík nu echt? Dit boek helpt je bij het beantwoorden van die vraag. Zo kan jij altijd dicht bij jezelf blijven en leef jij jouw leven zoals jíj dat wilt in plaats van hoe anderen het van je verwachten. Hoe meer we onszelf zijn, hoe gelukkiger we zijn. En hoe gelukkiger we zijn, hoe meer we kunnen bijdragen aan het geluk van de mensen om ons heen. Wie ben jij? Wat wil jij? Wat heb jij nodig? En hoe kan jij jouw leven zo inrichten dat je trouw blijft aan jezelf en doet wat jou gelukkig maakt zonder dat jij je laat tegenhouden door schuldgevoel of de meningen van anderen? CHOOSING ME staat vol met inzichten, herkenbare voorbeelden en praktische oefeningen die jou helpen om jezelf beter te begrijpen, jezelf te zijn en voor jezelf te kiezen. Van het doorbreken van niet-helpende patronen tot het bewaken van je grenzen, het luisteren naar je eigen innerlijke stem en het zijn van je eigen beste vriend: CHOOSING ME laat je inchecken bij jezelf, laat je voelen wat je écht wilt en geeft je het zetje om jouw eigen koers te varen en is daarmee dé praktische gids voor een gelukkiger en zinvoller leven.

Biografie

Kelly Weekers (1989) is psycholoog en schrijfster. Ze verkocht meer dan 350.000 boeken en inspireert via haar Happy Life Hacks App en social media dagelijks honderdduizenden mensen op het gebied van mentale gezondheid, geluk en authenticiteit.

Inhoudsopgave

Inleiding Jezelf kennen Jouw verleden Vandaag Jouw toekomst Jezelf zijn Voelen, dealen, helen Verandering omarmen Zelfliefde Jouw innerlijke stem vertrouwen Jezelf kiezen Gezond egoïsme Je eigen beste vriend zijn Jouw relaties met anderen In jouw kracht staan Betere vragen, betere antwoorden Dankwoord Literatuurlijst

Details

EAN :9789083341712
Auteur: 
Uitgever :Moonshot Publishing
Publicatie datum :  31-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :201 mm
Breedte :126 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :241 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :192