Gratis verzending vanaf €24,99

De bierfietsgids van Nederland - 30 fietsroutes langs brouwerijen


Nederlands | 05-02-2024 | 96 pagina's

9789083308975

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

De fietsgids voor bierliefhebbers! Met deze 30 fietsroutes langs bierbrouwerijen in Nederland, heb je altijd wel een biertje verdiend. Met knooppunten, kaarten, foto’s en bezienswaardigheden onderweg.

Tekst achterflap

De fietsgids voor bierliefhebbers

Met deze handzame A5 fietsroutegids ontdek je bijzondere bierbrouwerijen in Nederland in 30 speciale fietsroutes. Met informatie over de brouwerijen, rustpunten en bezienswaardigheden op de route, kaarten en foto’s.

In het kort

  • 30 fietsroutes langs bierbrouwerijen en proeflokalen
  • Voor gewone en elektrische fietsen
  • Onderweg afstappen voor een bijzonder biertje
  • Mooie natuur, leuke plaatsen en rustpunten
  • Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten
  • Een mooi cadeau voor iedereen die van een biertje houdt

Een speciale fietsgids uit de populaire fietsgidsen-serie van REiSREPORT.

Fiets langs leuke plekken

Bier is weliswaar het thema, maar met de fietsroutes in deze fietsgids leiden we je uiteraard ook langs fraaie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden, knusse dorpjes en andere leuke afstappunten. De routes liggen verspreid door Nederland dus er is altijd wel een route dichtbij.

Knooppunten en rustplekken

Bij elke fietsroute in deze fietsgids geven we je de knooppunten. Hiermee kun je heel eenvoudig de fietsroutes volgen. Ook vertellen we handige startpunten met ruime parkeergelegenheid om je fietstocht te starten. Wel zo fijn natuurlijk. Op onze uitgebreide website www . reisreport . nl vind je nog meer aanvullende routes, zie je de hele collectie en kun je even bladeren door onze bijpassende reisgidsen van Nederland.

Leuk cadeau

Deze leuke bierfietsgids is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Voor een verjaardag, Vaderdag, Kerst… Er is altijd een gelegenheid om deze bierfietsgids cadeau te geven!

Slogan/Promotie

De fietsgids voor bierliefhebbers! Met deze 30 fietsroutes langs bierbrouwerijen in Nederland, heb je altijd wel een biertje verdiend. Met fietsknooppunten, kaarten, foto’s en bezienswaardigheden onderweg.

Biografie

Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Na het succes van hun populaire reisgidsen serie over Nederland, richten ze zich met hun fietsroutegidsen op de échte fietsliefhebber. Deze speciale serie biedt naast prachtige fietsroutes ook mooie foto’s, aanvullende rust- en afstappunten, achtergrondinformatie en praktische tips. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over bijzondere landen buiten Nederland. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.

Inhoudsopgave

De fietsroutes liggen verspreid door Nederland dus er is altijd wel een fietsroute bij jou in de buurt. Voor elektrische en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en natuurlijk bierbrouwerijen en proeflokalen. Ook hebben we bij elke route een handige startplek gezocht met ruime parkeergelegenheid.

Details

EAN :9789083308975
Auteur: 
Uitgever :REiSREPORT
Publicatie datum :  05-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :150 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :229 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96
Keywords :  bier;bierbrouwerij;bierbrouwerijen;bierfietsgids;cadeau;cadeautip;cadeautip mannen;fietsen;fietsgids;fietsroutes;vader;vaderdag