Gratis verzending vanaf €50,-

De mooiste fietsweekendjes van België


Nederlands | 15-11-2023 | 256 pagina's

9789083308937

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,95

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

De meest complete fietsgids van België! Ontdek Vlaanderen & Wallonië en de hoogtepunten van België in 60 fietsroutes. Met knooppunten, slaapplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s, tips en GPX.

Tekst achterflap

Het nummer 1 fietsboek van België

Ontdek alle provincies en hoogtepunten van België in Vlaanderen en Wallonië in 60 fietsroutes verdeeld over 20 originele fietsweekenden. In fietsrondes van 30 tot 70 kilometer leiden we je met knooppunten over mooie wegen en RAVeL paden door mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en fraaie bezienswaardigheden. Voor iedere uitvalsbasis helpen we je bovendien met fijne slaapplekken, knusse restaurants, fietsverhuur, bezienswaardigheden en extra tips. De meest complete fietsgids van België!

We vertellen je wat je gaat zien onderweg, vermelden terrassen en afstapplekken en vullen dit aan met kaarten, honderden mooie foto’s en persoonlijke tips. QR-codes helpen je met navigatie en gpx-bestanden. Ieder weekend verblijf je in een mooie plaats waar genoeg te beleven is. Je vertrekt en eindigt altijd in de buurt van een treinstation dus laat je auto gerust thuis. Een compleet boek voor de fietsliefhebber.

In het kort

  • Vlaanderen & Wallonië in één boek
  • Routes van 30 tot 70 kilometer voor uren plezier
  • Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten en gpx
  • Duurzaam reizen: combineer fiets + trein
  • Uitvoerig beschreven, met kaarten en mooie foto’s
  • Alle provincies in 60 routes verdeeld over 20 weekenden
  • Slaapplekken, bezienswaardigheden en rustplekken

Een onmisbaar en compleet boek voor iedere fietser. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.

Vlaanderen & Wallonië in één boek

Deze fietsgids is geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo. De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Of je nu Vlaanderen, Wallonië of allebei wilt ontdekken, met dit boek heb je alles bij elkaar. Handig zijn bovendien speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over.

Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart)

Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen, fietslustige collega of natuurlijk voor jezelf. Je kunt op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst. Mooi om met anderen te delen! Op de website www . reisreport . nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar.

Duurzaam reizen door België

Extra bijzonder: reis duurzaam en combineer fiets + trein. Iedere fietsroute start en eindigt namelijk in de buurt van een treinstation. Je kunt dus volledig duurzaam door Vlaanderen en Wallonië reizen en de auto thuis laten.

Slogan/Promotie

De meest complete fietsgids van België. Ontdek Vlaanderen & Wallonië en de hoogtepunten van België in 60 fietsroutes. Met knooppunten, slaapplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s, tips en GPX.

Biografie

Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Met hun prijswinnende boeken richten ze zich in hun speciale fietsgidsen serie op de échte fietsliefhebber. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over België, Nederland en bijzondere landen buiten onze landsgrenzen. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.

Kenmerk

GPS tracks

Inhoudsopgave

Dit boek, met maar liefst 256 pagina’s, bevat de mooiste fietsroutes in Vlaanderen en Wallonië, verspreid over alle provincies van België. Met knooppunten, kaarten, foto’s, bezienswaardigheden, leuke plekken voor een pauze en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De dikste en meest uitgebreide fietsgids van België!

Details

EAN :9789083308937
Auteur: 
Uitgever :REiSREPORT
Publicatie datum :  15-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :172 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :685 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256
Keywords :  belgië;cadeau;cadeautip;duurzaam;fiets;fietsboek;fietsen;fietsgids;fietsroute;fietsroutes;fietsweekendje;fietsweekendjes;knooppunten;knooppuntenroutes;reizen;trein;vlaanderen;wallonië;weekendje weg