Gratis verzending vanaf €50,-

De theetuinen fietsgids van Nederland


Nederlands | 02-05-2023 | 224 pagina's

9789083308913

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,95

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

De gezelligste fietsgids van Nederland! Ontdek meer dan 125 knusse theetuinen in 50 prachtige fietsroutes. Leuke routes met knooppunten, rustplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s en gpx.

Tekst achterflap

De gezelligste fietsgids van Nederland

Met deze fraai uitgevoerde fietsgids ontdek je meer dan 125 theetuinen waar het altijd gezellig is. De uitvoerig beschreven routes van 30 tot 70 kilometer bieden uren plezier langs mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en leuke bezienswaardigheden. De mooiste knooppunten-fietsroutes met de gezelligste rustplekken, wat wil je nog meer?

We vertellen je wat je onderweg gaat zien, welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn en helpen je met handige startplekken. Aangevuld met kaarten, honderden mooie foto’s, persoonlijke tips en omschrijvingen en openingstijden van de theetuinen. Met QR-codes geven we je extra hulpmiddelen zoals actuele vaartijden van veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden. Een onmisbaar en compleet boek voor iedere fietsliefhebber.

In het kort

  • Meer dan 125 knusse theetuinen in 50 fietsroutes
  • Routes van 30 tot 70 kilometer voor uren plezier
  • Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten
  • Handige startplekken, bezienswaardigheden en openingstijden
  • Uitvoerig beschreven, met kaarten en honderden mooie foto’s
  • Extra informatie zoals veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden

Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.

Ervaren auteurs en knusse theetuinen

Geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in samenwerking met meer dan 125 theetuinen, theeschenkerijen en andere knusse plekjes. De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Handig zijn bovendien de speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan actuele vaartijden van veerponten, downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over.

Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart)

Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen of gewoon zomaar voor een fietslustige vriend(in) of natuurlijk voor jezelf. Je kunt bij elke route en op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst, op welke datum en hoe je deze vond. Leuk om met anderen te delen! Op www . reisreport . nl is meer informatie, foto’s en videomateriaal beschikbaar.

Slogan/Promotie

De gezelligste fietsgids van Nederland! Ontdek meer dan 125 knusse theetuinen in 50 prachtige fietsroutes. Leuke routes met knooppunten, rustplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s en gpx.

Biografie

Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Met hun prijswinnende boeken richten ze zich in hun speciale fietsgidsen serie op de échte fietsliefhebber. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle fietsgidsen en reisgidsen over Nederland en bijzondere landen buiten onze landsgrenzen. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.

Kenmerk

GPS tracks

Inhoudsopgave

Dit boek, met maar liefst 224 pagina’s, bevat 50 uitvoerig beschreven fietsroutes, verspreid over alle provincies van Nederland. Iedere fietsroute leidt je langs twee of meer knusse theetuinen. Alle fietsroutes zijn handige knooppuntenroutes met kaarten, honderden foto’s, bezienswaardigheden en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan vaartijden van veerponten, gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De gezelligste fietsgids van Nederland is dan ook onmisbaar voor iedere fietsliefhebber!

Details

EAN :9789083308913
Auteur: 
Uitgever :REiSREPORT
Publicatie datum :  02-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :172 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :534 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Keywords :  cadeau;cadeautip;e-bike;ebike;fietsen;fietsgids;fietsknooppunten;fietsroute;fietsroutes;knooppunten;moederdag;pensioen;thee;theetuin;theetuinen