Gratis verzending vanaf €24,99

Mensendieren


Nederlands | 20-03-2023 | 52 pagina's

9789083263014

Hardback


€ 19,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap

MENSENDIEREN is een prachtige verzameling dierenprenten, geïnspireerd op vintage schoolplaten. Een ontdekkingstocht die je aan het denken zet over de wonderlijke relatie tussen mens en dier.

Slogan/Promotie

Ontdek de fascinerende en complexe relatie tussen mens en dier aan de hand van 25 caleidoscopische platen die zijn geïnspireerd op vintage schoolplaten. Alle dieren zijn opgedeeld in verschillende segmenten, die een verschillend perspectief op het dier geven. Zo gaan we van ganzenbord naar een brief geschreven met een ganzenveer, zien we een uittocht van kleine schildpadden naar de zee, om verder op de pagina een brilmontuur van schildpadschild te bewonderen. Kijk naar de wonderen en levens van dieren, maar ook over producten, industrieën en de boodschappen die soms achter deze dieren schuilen. Een duif leeft immers wel grotendeels op straat, maar staat over de hele wereld ook als universeel symbool voor de vrede. Een heerlijk boek om lang over na te denken, maar vooral om bij weg te dromen. Of je nou wilt genieten van de dieren, de bijzondere tekeningen of van de raak gekozen woorden. MENSENDIEREN is een boek om keer op keer te bekijken en te lezen, maar dat ook geschikt is voor je oma of je neefje.

Biografie

yoko heiligers illustreert voor diverse opdrachtgevers. Ook bedenkt, schrijft en illustreert ze haar eigen prentenboeken, waarvan er een aantal internationaal vertaald zijn. ‘Wauw Pauw’ (Uitgeverij Marmer, 2016) won in 2017 een Vlag en Wimpel. Als dierenvriend geeft Yoko dieren graag de hoofdrol in haar werk, met humor en verwondering. De techniek die ze in haar illustraties gebruikt is een combinatie van lijntekeningen en (digitale) collage waarin ze speelt met lijnen en (kleur)vlakken. Ze heeft een voorliefde voor het grafische ambacht, zoals zeefdruk en linosnede.

Details

EAN :9789083263014
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  20-03-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :312 mm
Breedte :207 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :504 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :52