Gratis verzending vanaf €50,-

Trek je de volgende keer een jurkje aan?


Nederlands | 05-04-2024 | 132 pagina's

9789083190099

Hardback


€ 22,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Wat geef je over jezelf prijs voor je iemand in het echt ziet? En hoeveel horkerigheid accepteer je voor je iemand afschrijft? Die worsteling, maar vooral ook het plezier en de spanning rond online daten legde Nino vast in tekst en beeld. Niet alleen legt ze haarfijn het ongemak bloot, ze zoekt het met regelmatig zelfs expres op.

Slogan/Promotie

Hoe verkoop je jezelf? Wat geef je over jezelf prijs voordat je iemand in het echt ziet? En hoeveel horkerigheid accepteer je voor je iemand afschrijft? Die worsteling, maar vooral ook het plezier en de spanning rond online daten legt Nino Maissouradze in tekst en beeld vast in het boek ‘Trek je de volgende keer een jurkje aan?’. Illustrator Nino Maissouradze heeft een grote fascinatie voor mensen en hun eigenaardigheden. De afgelopen jaren dook ze vol overgave in de wereld van het online daten. Dé manier om volop in aanraking te komen met al die eigenaardigheden. Maissouradze aarzelt niet om nieuwe dingen uit te proberen en zoekt het ongemak regelmatig zelfs op. Haar dates treedt ze onverschrokken tegemoet, soms al na drie zinnen in de datingapp. Maissouradze: “Als je toch in dezelfde stad woont is het wel zo leuk om meteen wat te gaan drinken. Je kunt altijd nog zeggen, dit was het niet.” Natuurlijk presenteren mensen zich online vaak anders dan wanneer je ze in het echt ontmoet. “Het is alleen de vraag of zij zich echt anders gedragen, of dat ik het anders interpreteer. Je weet nooit wat voor dag iemand heeft gehad en kunt niet het hoofd van een ander kijken.” Bij zichzelf ziet Maissouradze dat ook: “In het echt ben ik veel uitgesprokener dan online. Die uitgesproken kan laat ik niet meteen zien.” Maissouradze legde haar zoektocht vast in kleurige potloodtekeningen die ze digitaal bewerkte. Soms gedetailleerd, soms vluchtig op papier gezet. Precies zoals je in het ‘echte leven’ soms aandachtig kijkt en andere keren nauwelijks bewust bent van wat er zich afspeelt onder de duim op je telefoonscherm. Het leverde een kleurrijk, onbeschaamd eerlijk boek op, waarin tekst en beeld elkaar voortstuwen.

Biografie

Nino Maissouradze (1979) is illustrator, performer, coach en docent aan de Willem de Kooning Academy. Nadat haar langdurende relatie eindigde, besloot ze zich te stortten op het online daten. Eerst als zoektocht naar spannende ontmoetingen, inmiddels als hobby, want weinig is zo leuk als nieuwe mensen ontmoeten.

Details

EAN :9789083190099
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  05-04-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :166 mm
Breedte :155 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :278 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :132