Gratis verzending vanaf €24,99

Vraag Maar! Scheiden (thema editie met Stichting Villa Pinedo)


Nederlands | 13-10-2021 |

9789083172392

Kaarten


€ 18,50


 Voorraad in de winkel

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

Hét vragenspel voor een persoonlijk gesprek met je kind over scheiden. Met de kaarten breng je op een makkelijke manier het gesprek op gang, en leer je nieuwe dingen terwijl je de band versterkt.

Tekst achterflap

Vraag Maar! Speciale uitgave met Villa Pinedo. Jaarlijks horen 86.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan. Bij deze thema-editie, die is ontwikkeld in samenwerking met Villa Pinedo, draait het niet om winnen, maar om dingen over elkaar ontdekken en samen tijd doorbrengen. Door de toegankelijke vragen praat je als ouder op een open manier met je kind over de scheiding en alles wat daarmee te maken heeft. Wat dit spel uniek maakt is dat de vragen samen met de jongeren van Villa Pinedo zijn opgesteld. Zij zijn de ervaringsdeskundigen en weten als geen ander hoe het is om gescheiden ouders te hebben. Dit zijn de vragen die zij zelf graag aan hun ouders (hadden) willen stellen. Het spel heeft vragen als: praat jij weleens met iemand over de scheiding? En: welke twee tips heb jij voor ouders die gaan scheiden? Het spel helpt om meer begrip voor elkaar te krijgen en de veranderingen een plekje te geven. Is een vraag even te moeilijk of loopt het gesprek niet? Dan is er een stopkaart voor een time-out. Auteurs Villa Pinedo is dé (online) plek voor kinderen met gescheiden ouders. Meer weten? www.villapinedo.nl Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie: boeken die zijn uitgegroeid tot klassiekers en die wereldwijd hun weg hebben gevonden naar de harten van miljoenen mensen.

Biografie

Villa Pinedo is dé (online) plek voor kinderen met gescheiden ouders. Meer weten? www.villapinedo.nl Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie: boeken die zijn uitgegroeid tot klassiekers en die wereldwijd hun weg hebben gevonden naar de harten van miljoenen mensen.

Details

EAN :9789083172392
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Elma van Vliet
Publicatie datum :  13-10-2021
Uitvoering :Kaarten
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :175 mm
Breedte :124 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :320 gr
Status :Tijdelijk niet beschikbaar