Gratis verzending vanaf €50,-

Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport


Nederlands | 13-12-2017 | 108 pagina's

9789082787900

Hardback


   

  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,95

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Het boek Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport is bedoeld voor de professionals die in deze branche werkzaam zijn en die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.

Tekst achterflap

Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training (exercise) een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat exercise is medicine oftewel training is een medicijn voor de gezondheid. Maar hoe staat het met het ''innemen'' van dit medicijn? Hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? Het transtheoretische model voor gedragsverandering, in het Engels: the transtheoretical model of behaviour change (afgekort: TTM), is het meestgebruikte en onderzochte model als het gaat om preventief gezondheidsgedrag, zoals trainen in fitnessclubs. Er is echter amper onderzoek verricht naar deze populatie. Dit boek beschrijft dit model en rapporteert een promotieonderzoek met vijf deelstudies. Tevens worden veel praktische tips gegeven. Dit boek is bedoeld voor fitness, sport en health professionals, zoals personal trainers, fitness instructors, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en alle anderen die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.

Slogan/Promotie

Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training (exercise) een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat exercise is medicine oftewel training is een medicijn voor de gezondheid. Maar hoe staat het met het ''innemen'' van dit medicijn? Hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? Dit boek beschrijft het transtheoretische model voor gedragsverandering en rapporteert een promotieonderzoek met vijf deelstudies. Tevens worden veel praktische tips gegeven. Een must have voor iedereen die als sport en health professional te maken heeft met klanten en die door gedragscoaching de resultaten van deze klanten willen vergroten.

Details

EAN :9789082787900
Auteur: 
Uitgever :Redbox B.V.
Publicatie datum :  13-12-2017
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :145 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :308 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :108
Keywords :  gedragsverandering;gedragscoaching;onderzoek