Gratis verzending vanaf €50,-

De klassiekers, zo moet het


Nederlands | 13-11-2023 | 208 pagina's

9789072201102

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken. De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in enkele eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken. Luc Bellings is niet zomaar een sterrenchef. Hij doet precies waar hij zin in heeft, ook al is dat bijvoorbeeld zijn felbegeerde ster van zijn Hasseltse restaurant De Vork inleveren, de fakkel doorgeven aan jong talent en zelf genieten van het leven … op de fiets.

Details

EAN :9789072201102
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Publicatie datum :  13-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :176 mm
Breedte :135 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :420 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208